Overwatch

Vesti bune pentru fanii jocului Overwatch. Blizzard – compania producatoare a jocului – a anuntat o noua harta si o data de lansare a acesteia. Harta a fost prezentata la BlizzCon 2017 si poarta numele de Blizzard World (Lumea Blizzard).

Dupa cum ne sugereaza si numele, pe noua harta vor fi elemente din jocurile celor de la Blizzard, cum ar fi Diablo 3, WOW sau si Hearthstone.

Pe contul Overwatch de pe Twitter acestia au postat urmatorul mesaj: „Momentele epice pot fi făcute doar într-o lume epică … Deci, luați un bilet și alăturați-vă nouă pentru deschiderea mare a Blizzard World! Aventura ta începe pe 23 ianuarie”.

Anul acesta, cei de la Blizzard s-ar putea sa lanseze din ce in ce mai multe harti. Mai mult, Jeff Kaplan – seful Overwatch – a spus ca vor adauga noi skin-uri si caracteristici.

În afară de Blizzard World și Overwatch League, așteptați o continuare a evenimentului lunar de anul trecut care a sărbătorit Anul Cocoșului. 2018 în Overwatch va fi Anul Câinelui ca următorul eveniment lunar de Anul Nou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.