Noutati

Noul model al Mac Pro va apărea abia în 2019

Refacerea celui mai performant desktop Mac implică puțină așteptare

Actualizarea mult așteptată a Apple pentru Mac Pro 2013 nu va fi lansată decât anul viitor, a confirmat compania într-un interviu acordat TechCrunch. Știm de la o masă rotundă de presă în aprilie 2017 că Apple a „regândit complet” Mac Pro, în cuvintele șefului de marketing Phil Schiller. Acum avem o confirmare că produsul va ajunge anul viitor, după unele speculații că ar putea apărea în acest an la un eveniment hardware de toamnă rezervat de obicei anunțurilor MacBook.

Lansarea Mac Pro va afecta restul liniei de produse

Vrem să fim transparenți și să comunicăm deschis cu comunitatea noastră de profesioniști, așa că vrem să știe că Mac Pro este un produs pentru 2019. Nu este ceva pentru acest an. Știm că astăzi există mulți clienți care iau decizii de cumpărare pe iMac Pro și dacă ar trebui sau nu să aștepte Mac Pro. Așa cum am spus în urmă cu un an, lucrul la modular a fost în mod inerent un sistem modular, iar în privința clienților noștri și a fluxurilor lor de lucru este evident că este o nevoie reală pentru clienții noștri și că este direcția în care mergema declarat Tom Boger, directorul senior al Apple de marketing al produselor hardware Mac, pentru TechCrunch

O parte din raționamentul Apple, după cum subliniază TechCrunch, este că lansarea Mac Pro afectează în mod necesar restul liniei de produse pro-concentrate.

Apple înțelege că noul său iMac Pro are o intersecție substanțială cu clientul care ar putea achiziționa Mac Pro actualizat și astfel compania dorește să ofere o anumită claritate a timpului pentru a ajuta acei utilizatori profesioniști să înțeleagă mai bine locul în care produsele stau în plină desfășurare.

Noul Mac Pro rămâne momentan un mister, deoarece nu se știu prea multe detalii despre acesta

Sunt multe pe care încă nu le știm despre dispozitiv. În primul rând, nu suntem siguri ce formă va face. Proiectul Mac Pro a fost diviziv, totuși a fost o decizie integrată de design de la Apple pentru a permite o configurație mai modulară, cu un acces mai ușor la componentele de bază precum memoria și grafica.

Apple a creat, de asemenea, o echipă internă nouă, numită ”Echipa Pro Workflow”, dedicată eforturilor de coordonare a echipelor hardware și software ale companiei pentru a asigura mai bine că produsul final răspunde nevoilor publicului țintă central. Cu alte cuvinte, Apple are nevoie de Final Cut Pro pentru a funcționa bine pe noul Mac Pro, astfel încât echipa Pro Workflow ajută la menținerea acestor două proiecte strâns aliniate. Echipa fluxului de lucru are, de asemenea, sarcina de a interconecta direct cu consumatorii pro și cu comunitățile de muncitori care folosesc hardware și software Apple în ceea ce privește designul grafic, editarea filmului, animația și alte industrii.

Există, de asemenea, unele discuții acum că noul Mac Pro ar putea fi unul dintre primele aparate Apple echipate cu un procesor bazat pe ARM, ca parte a transferului său revoluționar departe de chips-uri Intel dezvăluit de Bloomberg la începutul acestei săptămâni. Cronologia pentru ca acest lucru să se întâmple este 2020, deci este puțin probabil ca noul Mac Pro să utilizeze un set complet nou de cipuri Apple. Dar este o posibilitate. Din păcate, probabil că nu vom mai auzi mai multe despre noul Mac Pro decât mult mai târziu în acest an și chiar și atunci detaliile ar putea fi restrânse.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close