Noul iPhone SE 2 va avea caracteristici asemănătoare cu iPhone X

0
20

Noul iPhone SE 2 ar putea avea încarcare wireless și sticlă pe spate ca Apple iPhone X

În martie 2016, Apple și-a lansat telefonul popular, iPhone SE. Au trecut doi ani de când a fost lansat, iar Apple vinde încă o mulțime de iPhone SE de dimensiuni mai mici, de 4 inch. Între timp, Apple a modernizat, de asemenea, iPhone SE la variantele de 32 GB și 128 GB în martie 2017 din opțiunile de stocare anterioare de 16 GB și 64 GB.

De când iPhone SE a fost lansat, au fost zvonuri de la Apple că se lucrează la o nouă versiune a SE cu caracteristici moderne. Dacă acestea sunt adevărate, noul dispozitiv este de așteptat să se laude cu unele caracteristici precum ale iPhone X.

Zvonurile anterioare au sugerat că noul iPhone SE 2 ar avea același ecran de 4 inch ca și predecesorul său, iPhone SE. Se zvonește că va fi alimentat de un procesor Apple A10 Fusion și va veni cu 2 GB de memorie RAM.

De asemenea, telefonul este așteptat să vine cu camere moderne. În prezent, dispozitivul existent include o cameră de spate de 12MP și o cameră frontală de 1.2MP FaceTime HD. Este foarte probabil ca iPhone SE 2 să fie disponibil pe culoarea argintiu, auriu și space grey.