Noul Red Dead Redemption 2 aprinde focul vechiului Occident

0
30
Noul Red Dead Redemption 2 aprinde focul vechiului Occident
Noul Red Dead Redemption 2 aprinde focul vechiului Occident

Suntem încă la 6 luni de la data de lansare Red Dead Redemption 2, iar Rockstar învârte acel șurub de hype chiar mai strâns.

Astăzi s-a lansat cel de-al treilea trailer pentru viitorul său joc epic occidental și ne-a ajutat pe toți să mergem în lumea deschisă, tematică, de tip cowboy, de la Rockstar.

Vizionați trailer-ul complet mai jos:

Din nou, jocul este redus la trailer, care se concentrează, în schimb, pe manifestarea ambițiilor cinematografice ale echipei Rockstar – ne sunt arătate trenuri cu aburi, furtul din vagoane și chiar un spectacol de foc.

De asemenea, ne uităm mai îndeaproape la o bandă de răufăcători și criminali olandezi, trăgând prin vechiul Occident. Bonusul de puncte, dacă ați observat, si John Marston cu cicatricile sale au rămăs și în versiunea a doua.

Știm că John a fost membru al bandei olandeze, așa că nu ar trebui să fie prea surprinzător să îl vedem în prequel, dar ne întrebăm cât de mult timp va fi un jucător important.

Red Dead Redemption 2 este disponibil pentru pre-comandă acum pentru PS4 și Xbox One, dar țineți-vă bine – va trebui să așteptați până la 26 octombrie 2018 pentru lansarea sa reală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here