Noutati

Noul tool de la Instagram ar putea sa iti impartaseasca parola

Instagram a raportat câtorva dintre utilizatorii săi că informațiile despre parola lor ar fi putut fi compromise din cauza unei erori în noul instrument „Descărcați datele”.Instagram a confirmat că adresa URL distribuită în timpul utilizării instrumentului a inclus și informațiile despre parolă ale utilizatorului, lucru care nu ar trebui să fie cazul.

Dacă acest instrument a fost utilizat pe un computer partajat, această informație despre parolă din adresa URL ar putea duce la utilizarea incorectă. Compania notează că a rezolvat deja problema, dar recomandă utilizatorilor să-și schimbe parolele.

Funcția „descărcați datele dvs.” a fost lansată în aprilie și permite utilizatorilor să exporte fotografii, videoclipuri, arhive, povestiri, profiluri, informații, comentarii și mesaje non-efemere. Acest instrument adună toate datele dvs., îl face pregătit pentru descărcare și apoi trimite utilizatorului o legătură prin e-mail.

Din cauza erorii de securitate, link-ul a inclus, de asemenea, informațiile despre parola contului utilizatorilor în mod eronat, compromițând confidențialitatea utilizatorului.

În timp ce linkul a fost partajat utilizatorului în mod privat prin e-mail, dacă acest link a fost accesat printr-un computer public sau partajat, acesta ar putea compromite acreditările contului utilizatorilor.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close