Nu doar bateria ar fi motivul pentru care a explodat Samsung Galaxy Note 7

0
214
Samsung Galaxy Note 7
Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7 a avut un potential enorm de a fi cel mai bun smartphone din 2016, insa in urma incidentului nefericit, s-a dovedit a fi unul dintre cele mai mari esecuri din lumea tehnologiei. Cu toate astea, inca nu se stie cu exactitate motivul pentru care acesta ar fi explodat, chiar daca in prim plan se credea ca bateria ar fi de vina.

Dupa ce primul set de telefoane a fost retras de pe piata, chiar daca toata lumea se astepta ca Galaxy Note 7 sa nu mai aiba probleme ce acest gen, sord-coreenii au retras si al doilea set si au decis sa-si despagubeasca clientii. Mai apoi, au facut o ancheta pentru a afla cauza exacta a problemei , insa rezultatele nu au fost publicate inca. Se pare ca vor fi publicate in cel mai bun caz, luna aceasta insa nimic nu este sigur.

Totusi, din surse apropiate se aude faptul ca mai multe componente ar fi stricate, deoarece telefonul nu disipa caldura corespunzator. Momentan, asta este doar o presupunere, insa daca este macar pe aproape o sa aflam luna aceasta, in cel mai fericit caz.