Noutati

Nubia lanseaza pe 19 Aprilie un smartphone de gaming

După lansarea Black Shark sprijinită de Xiaomi, Nubia pare să se pregătească cu propriul smartphone de jocuri numit Red Magic sau Red Devil. Razer Phone a început tendința smartphone-urilor de jocuri, când a lansat anul trecut și Xiaomi a urmat prin dezvăluirea Black Shark-ului, săptămâna trecută. Acum, ZTE se pare că va dezvălui pe 19 aprilie smartphone-ul de jocuri Red Magic sub brandul Nubia.

ZTE a anunțat că smartphone-ul de jocuri Red Magic va sosi mai târziu în această săptămână. Într-un scurt videoclip postat pe site-ul chinez Miaopai, compania arată unele dintre caracteristicile telefonului viitoare.

Videoclipul nu dezvăluie prea multe detalii despre smartphone, dar am putut observa un buton de volum și un buton de alimentare în partea dreaptă. Interesant este că, de asemenea, apare un buton roșu misterios, care ar putea fi un comutator de mod special, asemănător cu Shark Key în Black Shark.

Compania a lansat, de asemenea, noi imagini pentru a-și tachina viitorul telefon de jocuri. Conform imaginilor postate de My Drivers, telefonul de jocuri Red Magic pare să aibă un design extrem de puternic, împreună cu un corp metalic.

Confirmând data lansării, Nubia a trimis, de asemenea, invitații media pentru eveniment, conform unui raport IT Home. Interesant este faptul că invitația smartphone-ului Red Magic a ajuns sub forma unei cutii de aprovizionare, similară cu cele găsite în jocuri populare.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close