Nubia Red Magic este conceput pentru gaming

0
29

Red Magic este noul telefon de la Nubia (un sub-brand ZTE din China) și este construit special pentru jocuri. Red Magic țipă practic „gamer extrem”, cu decupajele sale ascuțite, hexagonale pentru senzorul de cameră și senzor de amprentă digitală, aerisiri roșii agresiv și detalii, precum și banda LED strălucitoare pe spate, prin Liliputing.

Specificațiile Red Magic nu sunt chiar cum v-ați aștepta

În mod ciudat, specificațiile de pe Red Magic nu sunt de fapt destul de în concordanță cu ceea ce v-ați aștepta de la o unitate de jocuri mobile. Ecranul de 6 inch și 2160 x 1080 de pixeli este acolo, dar nu este un panou de 120 Hz, cum ar fi cele oferite de Razer, și utilizează procesorul Qualcomm Snapdragon 835 de anul trecut, în locul noului Snapdragon 845.

Restul telefonului este destul de standard pentru un telefon Android de la mijlocul până la sfârșitul anului: până la 8GB de memorie RAM și până la 128 GB de stocare pe modelul high-end (împreună cu un model de stocare mai ieftin de 6 GB și 64 GB) . Din punct de vedere al camerei, există o cameră pe spate de 24 de megapixeli și un obiectiv de 8 megapixeli orientat spre față. Și rotunjirea lucrurilor pe partea hardware a lucrurilor este o baterie impresionant de mare de 3.800mAh, care ar trebui să ajute la jocurile înfometate de putere. Nubia susține, de asemenea, că va folosi software-ul „GameBoost” pentru a oferi performanțe mai bune. (Probabil că acesta este locul în care se concentrează jocul).

Noul smartphone are loc mai ales pe piața chinezească, dar și în rândul împătimiților de gaming din lumea întreagă

Între telefonul Razer de anul trecut, Black Shark susținut de Xiaomi și acum Nubia Red Magic, este sigur că telefoanele pentru jocuri au un moment de care se bucură. Și în timp ce un smartphone dedicat jocurilor ar putea să nu aducă sens utilizatorilor americani – la urma urmei, cât de multă putere de procesare aveți nevoie pentru a juca Candy Crush sau Clash of Clans? – Nubia Red Magic este însemnat mai mult pentru piețe precum China. Piața chinezească este locul în care MOBA-urile mobile sunt extrem de populare, și având un telefon care se concentrează pe gaming face foarte mult sens în acest context. Și chiar și în afara Chinei, porturile mobile de succes de jocuri precum PUBG și Fortnite încep să schimbe conversația despre ce jocuri de telefon se pot realiza.

Precomenzile deschise în China pe 25 aprilie, începând de la 2.499 de yuani (aproximativ 397 dolari) pentru modul de bază, și 2.999 de yuani (în jur de 477 dolari) pentru versiunea high-end. Nubia planifică, de asemenea, o campanie Indiegogo, care va oferi telefonul pornind de la un preț de 399 de dolari.