HardwareNoutatiPC

Nvidia va avea placi video produse de Samsung

Samsung va produce urmatoarea generatie de placi video Nvidia

Cunoastem  Nvidia ca fiind unul dintre cei mai buni producatori de placi video, acestia doar ce au lansat noua serie GeForce RTX 2000 Super, totusi deja ne gadim la urmatoarea serie de placi video, ce va fi produsa de catre Samsung.

Nu avem nici o estimare de pret, totusi credem ca placile video din generatia urmatoare vor avea un pret mai mare, dar totusi putem spera la un consum mai mic de energie electrica.

Urmatoarea generatie va avea ca tehnologie 7 nanometri cu raze ultra-violete extreme, de la Samsung, zvonul precum ca cele doua companii vor colabora este de cateva luni, insa recent a fost si confirmat de catre compania sud-coreeana.

Estimarea pentru lansare este anul 2020, in acest an va trebuii sa vedem o precizie mai buna a placii video, o performanta sporita, de asemenea am ajuns la concluzia ca trebuie sa se mai lanseze jocuri pentru ca aceste placi video sa aiba ce face cu adevarat. Bine-inteles o placa video buna ne trebuie la mai multe procese cum ar fi randarea video, inregistrarea jocurilor si asa mai departe. Dar strict pentru un gamer ce vrea doar sa ruleze jocuri, deja avem tot ce ne trebuie pe piata.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close