O lentilă suplimentară poate transforma fotografiile iPhone-ului tău

0
14

Acum câțiva ani, filmul Sundance Tangerine a fost tras în întregime pe un iPhone 5S cu niște rezultate surprinzător de bune. Și anul trecut, Steven Soderbergh a făcut același lucru în același timp făcându-l pe Unsane, singura lui cameră fiind un iPhone 7 Plus.

Producătorii de filme profesionale folosesc si camerele iPhone

În timp ce mult mai mult decât uneltele camere de luat vederi fac ca aceste filme să arate așa cum o fac, faptul că producătorii de filme profesionale folosesc camere pe care mulți dintre noi le țin în buzunare este un semn destul de încurajator când vine vorba de ceea ce ar trebui să producem.

Un lucru care mi-a fost interesat în mod deosebit au fost lentilele de tip add-on, care se încadrează în partea superioară a obiectivului telefonului dvs. existent, pentru a oferi un câmp vizual diferit și o calitate a imaginii chiar mai bună. Cele mai cunoscute dintre acestea provin de la Moment, dar lentilele Moment sunt scumpe – sunt în jur de $ 90- $ 100. Așa că am găsit și niște lentile mai ieftine de la companii de pe Amazon.

Deci da, dacă sunteți serios pentru a obține mai mult din camera telefonului dvs., aceste fotografii ar trebui să facă evident că merită să plătiți mai mult – în toate cazurile, lentilele Moment erau mai strălucitoare, mai clare și mai plăcute să te uiți. Acestea fiind spuse, dacă sunteți doar curios despre ce lentile de adiție pot face și doriți să explorați unele efecte distractive, nu cred că ați fi prea supărat cu lentilele ieftine, atât timp cât nu cheltuiți prea mult, mai mult de 10 USD. Kitul cu trei lentile pe care l-am găsit a fost de numai 12 dolari, și probabil poți să ai de 12 dolari de distracție din ea. Pur și simplu nu poți să tragi ceva prea important cu ele.