Noutati

O nouă funcție intitulată „Forwarded WhatsApp” ajută la combaterea spamului

Se pare că WhatsApp nu dorește să se oprească în niciun moment în viitorul apropiat. În urma testării unei opțiuni de plată, aplicația WhatsApp ne prezintă o nouă funcție numită ‘Forwarded Message’ în cea mai recentă actualizare Beta. Această caracteristică „Forwarded Message” va apărea în conversații în cazul în care un mesaj spam a fost redirecționat de la un alt grup.

Cea mai recentă caracteristică va permite, probabil, oprirea cursului de spam, care în mod regulat solicită răspândirea de știri false pe web. „Forwarded Message” se va afișa peste fiecare post pe care spamatorii îl înaintează în grupuri simultan. Se presupune că componenta va fi lansată în versiunea 2.18.67. Desfășurarea, în orice caz, este prin toate conturile limitată la clienți specifici, deoarece nu am fost gata să testăm această caracteristică pentru noi înșine.

„Cei care spamează vor putea trimite mesaje multiple ca și în mod regulat, însă de această dată, operațiuna îi va încetini cu siguranță și îi va descuraja”

În momentul în care un mesaj este trimis de o tona de ori, puteți vedea numele expeditorului. Un spammer trimite mesaje spam unor clienți diferiți, alegându-i din lista de contacte, selectând aceste informații de pe Internet sau de la unele administrații de înscriere.

Cea mai mare parte a mesajelor spam și a știrilor falsificate sunt mesaje trimise simultan doar printr-o singură apăsare, mai multor clienți o singură dată. Motivul central este procedura simplă și ușor de înțeles de a transmite orice mesaj către întreaga dvs. companie. Un mesaj spam sau un mesaj fals nu este niciodată transmis unui client solitar; este în mod constant împărtășită unei mari părți a clienților, iar acest lucru în cazul în care atenția lor de a trimite mesaje va funcționa într-adevăr.

Aceste caracteristici sunt acum în curs de dezvoltare. Este redundant faptul că WhatsApp va dezvălui în final noua caracteristica pentru clienții săi.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close