NoutatiTelefoane

O noua scapare a lui Motorola Moto Z2 Force

In timp ce Moto X 2017 beneficiaza de tot mai multe scapari, iata ca a venit randul si viitorului smartphone din gama Moto Z, si anume Moto Z2 Force, iar, conform scaparilor, avem un telefon cu un design impersionant.

Astfel, din imaginile publicate se remarca faptul ca vom beneficia de un telefon cu o camera principala duala, smartphone-ul urmand sa fie unul foarte subtire. De altfel, avem si un blitz pentru camera frontala, modularitatea fiind pastrata si pe acest smartphone, conform pinilor situati pe spatele telefonului. Astfel, avem un design putin mai „liber”, fara prea multa sticla, asa cum se intampla pe precedentul smartphone.

Drept e, camera ieste destul de mult in relief, insa, nu ar trebui sa contestam acest lucru, deoarece, cel mai probabil, telefonul va fi unul foarte subtire, probabil sub 7 milimetri. Tot in partea frontala avem si scanner-ul de amprente, integrat in butonul home, destul de asemanator cu Moto G5, iar, intr-adevar, telefonul ne duce cu gandul la un smartphone din gama Moto Z, nicidecum la un Moto Z Force.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close