Obțineți cel mai mic preț pentru iMac din Marea Britanie

0
17
Obțineți cel mai mic preț pentru iMac din Marea Britanie
Obțineți cel mai mic preț pentru iMac din Marea Britanie

Obțineți cel mai mic preț pentru iMac din Marea Britanie cu codul voucher exclusiv.

Aceasta nu este de obicei cea mai bună perioadă a anului pentru un preț avantajos iMac, dar datorită codului exclusiv KRCS al voucherului vă putem aduce singurul nou acord iMac sub 1000 de lire pentru modelul de la mijlocul anului 2017.

KRCS este un revânzător Premium Apple (acestea sunt modele noi și nu aparțin mașinilor prefabricate).

Am subliniat oferta absolută mai ieftină de mai jos cu privire la versiunea cea mai accesibilă de la mijlocul anului 2017 iMac Pro. Pentru banii dvs., beneficiați de un procesor Intel Core i5 cu procesor dual core de 2.3Ghz, de memorie RAM de 8 GB, de hard disk de 1TB, de Intel Iris Plus Graphics 640 și de două porturi thunderbolt. De asemenea, beneficiați de un ecran HD de 21,5″ cu un Magic Mouse 2 și o tastatură Magic.

iMac | £1049 £965.09 la KRCS

Pentru a obține acest preț superb de brand iMac, pur și simplu utilizați link-ul de mai sus sau de mai jos pentru a vă deplasa pe site-ul KRCS și adăugați iMac în coșul dvs. Apoi, dați clic pe pictograma căruciorului din colț și, în loc să faceți clic pe „Mergeți la checkout” în fereastra de tip pop-up, faceți clic pe „Vizualizați și editați coșul” în partea inferioară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here