Oferte de Paste la eMAG
Oferte de Paste la eMAG

Sărbătorile de primăvară se aproprie foarte rapid iar marile magazine online ce se respectă au făcut deja pasul de a prezenta campania de Paşte, unul dintre magazinele mele preferate când vine vorba de reduceri este eMAG.

Marele magazin online deja a prezentat ofertele pe care le are cu ocazia sărbătorilor pascale, şi observăm cum că anul acesta este vorba despre o campanie mai complexă cu mai multe reduceri şi cu reducere mai mare la produse, până la 50% reduceri la peste 1.000.000 de produse.

Pentru a vizualiza campania accesaţi aceasta pagină, campania va fi disponibilă în perioada 4 şi 17 aprilie, deci până la Paste.

Cele mai interesante produse la reducere vor fi electrocasnicele şi telefoanele mobile, acestea vor fi cele mai căutate iar reducerile pentru aceste categorii vor fi pe măsură căutărilor.

Deci nu uitaţi campania de pe eMAG se poate accesa de aici, intraţi pe această pagină şi vă puteţi alege categoria preferată, de exemplu telefoane, tablete, gadgeturi sau fashion şi sport, spor la cumpărături.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.