NoutatiTelefoane

OnePlus 6 data de lansare, stiri, pret si zvonuri

Tot ce știm până acum despre noul OnePlus 6

Data de lansare a lui OnePlus 6 se afla deja prin aproape toate zvonurile despre acest telefon, chiar dacă oficialii companiei ţine secret acest lucru, mai jos am să vă prezint cele mai noi informaţii despre acest telefon, ştiri, preţ şi alte zvonuri.

Din informaţiile culese am aflat că acest telefon va fi unul super rapid ce va avea o combinaţie de hardware foarte bine optimizata pentru a oferi o performanţă pe măsură, deci aşteptarea acestui telefon este foarte bine justificată.

Modelul T5, a fost lansat în anul 2017 şi a fost unul dintre cele mai bune telefoane ale anului, aducerea unui display îmbunătăţit şi mare, cum este la modă şi pe telefoanele de la companiile mari precum şi îmbunătăţirea camerei video a făcut din acest telefon să fie impresionant. OnePlus 6 promite să fie şi mai bun.

Avem multe informații despre noul telefon, deci iată tot ce trebuie să știți despre OnePlus 6.

Treci la subiect:

 • Ce este? Urmatorul flagship de la OnePlus.
 • Cand va fi lansat? Evenimentul de lansare se zvonește a fi prin aprilie sau mai.
 • Cat va costa? Pretul va fi similar cu cel al lui T5, putin probabil o schimbare radicala.

OnePlus 6 data de lansare

Cele mai frecvente zvonuri

 • Data prezentari OnePlus 6: se zvonește că va fi aprilie sau mai
 • Data lansării: se zvonește că va fi mai sau iunie

OnePlus 5 și OnePlus 3 au fost lansate în luna iunie a anilor respectivi, deci iunie 2018 este data evidentă de lansare pentru OnePlus 6, dar cu numeroase zvonuri care sugerează că va sosi mai devreme, cel mai probabil că vom vedea telefonul fie la sfârșitul lunii aprilie sau în mai.

Dovezi pentru o lansare din aprilie rezultă din faptul că OnePlus a depășit stocul de OnePlus 5T din SUA și Europa deci trebuie să înceapă să vândă un telefon care să înlocuiască 5T. Aceasta lasă ușa larg deschisă pentru OnePlus 6.

OnePlus 6

OnePlus 6 pret

Cele mai frecvente zvonuri

 • OnePlus 6: zvonurile sugerează un preț de până la 749 dolari
 • Se aștepta să fie mai scump decât 499 dolari (£449, AU$599) OnePlus 5T

Se pare că prețul OnePlus 6 va fi cel mai mare pe care compania l-a perceput vreodată pentru un smartphone.

Cele mai recente scurgeri de prețuri indică un OnePlus 6 între 520$ pentru modelul de 64GB și 749$ pentru versiunea nouă (și confirmată) de 256GB. Ar putea ajunge până la 700 de lire în realitate când vor fi anunțate prețurile din Regatul Unit.

O creștere mică a prețului nu ar fi o surpriză în ceea ce privește specificațiile despre OnePlus 6 și despre concurența sa pe piață, dar un salt destul de mare nu este o miscare prea inspirata.

OnePlus 6 design si display

Cele mai frecvente scurgeri:

 • CONFIRMAT: crestătură ecran, mufă pentru căști, rezistent la apă
 • Geam pe spate cu camere duble și scaner de amprente
 • Ecran mai mare, de 6,28 inch
OnePlus 6
OnePlus 6

Este oficial, nou telefon va avea o notă în stilul iPhone-ului pe ecran, deși va fi mai mică decât cea găsită pe smartphone-ul Apple.

Firma chineză a confirmat, de asemenea, că OnePlus 6 va avea cel mai mare ecran pe care îl pune vreodată pe un telefon, fără a mări dimensiunea generală a telefonului, rezultând un raport de 90% pentru ecran.

Co-fondatorul OnePlus, Carl Pei, a confirmat de asemenea că dispozitivul următor al firmei va păstra o mufă pentru căști.

Mai jos veti vedea o serie de imagini cu noul telefon ce va fi lansat de catre OnePlus, imaginile prezinta telefonul din mai multe unghiuri, cel mai probabil urmatorul telefon de la OnePlus va arata ca in imaginile de mai jos.

OnePlus 6 camera si baterie

Cele mai frecvente scurgeri:

 • O cameră foto cu cameră dublă de 20 MP și 16 megapixeli
 • O cameră de 20MP pe partea frontala
 • O baterie de 3.450 mAh

Dupa cum am scris si mai sus, este foarte probabil ca pe noul telefon a celor del a OnePlus sa vedem o camera video dubla pe spate, de 20 MP si 16 MP, aceasta va avea valoarea f / 1.7.

Pe partea fronta vom avea o camera video ce va fi de 20MP f / 2.0, de la 16MP pe OnePlus 5T,va fi o crestere impresionanta, dar cu toate acestea suntem putin sceptici cu privire la acest detaliu.

Specificatiile adresate camerei par a fi destul de mari, deci va trebui sa vedem un telefon cu o camera super, la un pret relativ micut.

Imaginile rezultate cu camera urmatorului telefon del a OnePlus ar trebui sa fie exceptionale si foarte aproapiate de calitatea imaginilor de pe camerele video de la marile branduri.

Aceeași listă de scurgeri prezintă si o baterie de 3.450 mA, ceea ce ar însemna o ușoară creștere de la 3.300 mAh gasit pe OnePlus 5T.

Merită menționat faptul că majoritatea acestor specificații se potrivesc cu Oppo R15, ceea ce are sens, din moment ce telefoanele OnePlus sunt adesea similare celor din Oppo, deoarece cele două companii sunt legate.

În prezent, pare puțin probabil ca urmatorul telefon să suporte încărcarea fără fir. Compania a confirmat faptul că OnePlus 5T nu a avut-o datorită faptului că tehnologia nu este o potrivire pentru Dash Charge cu fir și ne îndoim că va fi suficient de avansat pentru ca OnePlus să-și schimbe decizia pentru OnePlus 6.

OnePlus 6 specificatii

Cele mai frecvente scurgeri:

 • CONFIRMAT: Snapdragon 845, 8GB de memorie RAM, 256GB de stocare
 • Ar putea fi o variantă cu mai puțin RAM și de stocare, de asemenea

OnePlus 6

Nu mai e nevoie de presupuneri aici. OnePlus 6 va fi ambalat într-un chipset Snapdragon 845, 8 GB de memorie RAM și 256 GB de stocare, confirmat de CEO.

Cu toate acestea, ne așteptăm ca o opțiune mai ieftină să fie disponibilă, probabil cu mai puțin RAM și spațiu de stocare, cu un zvon îndreptat către o memorie RAM de 6 GB și o configurație de stocare de 64 GB, Android 8.1 la bord.

De asemenea, am văzut o altă scurgere care indică un chipset Snapdragon 845, 6 GB de memorie RAM și 128 GB de stocare, împreună cu Android 8.1 – ceea ce face sigur că vom vedea cel puțin două variante ale OnePlus 6.

Acest articol va fi actualizat frecvent cu informatii noi despre acest telefon.

Aceste zvonuri au fost adunate de pe mai multe site-uri intrernationale precum: techradar.com

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close