OnePlus 6 disponibil pe Amazon Germania inainte de lansare

0
23
OnePlus 6
OnePlus 6

Telefonul OnePlus 6 a fost disponibil pe Amazon Germania, acesta a fost listat cu două zile înainte să fie lansat oficial. Produsul a fost scos de pe Amazon însă acum ştim despre acesta cum arata dar şi componentele hardware ce vor fi disponibile o dată cu noul telefon de la OnePlus.

Cele mai importante informaţii sunt imaginile, acestea confirma faptul că am ştiut multe despre OnePlus 6, design-ul fiind aproape identic cu ceea ce se vehicula şi prin presa.

Pe partea de hardware, la fel, telefonul nu vine cu mai nimic nou decât ceea ce se ştie deja. OnePlus oferă în varianta de bază un chipset Snapdragon 845, 6 GB memorie RAM şi 64 GB stocare. Vor exista cel puţin două configuraţii, una dintre ele urmând să ofere 8 GB RAM şi mai multă stocare.

OnePlus 6
OnePlus 6

Înainte de a scoate informaţiile despre acest telefon, pe Amazon s-a putut vedea o versiune a acestui telefon, numită „Mirror Black” cu un spate din sticlă reflectorizant, cât şi un model „Midnight Black” care aparent este mat.

OnePlus 6 va avea un preţ de pornire de la 519 euro, se aşteaptă ca acesta să fie un best buy la categoria high-end, acest lucru datorită motivului că ne oferă specificaţii foarte bune la un preţ mic iar design-ul pare a fi cu adevărat de un telefon premium.