OnePlus 6 – procesorul si data de lansare a acestuia

0
146
OnePlus

Anul trecut a fost anul de gratie pentru gigantul chinez, in sensul ca OnePlus 5T a fost cel mai vandut telefon al companiei din toate timpurile. Cum de la an la an lanseaza cate un nou telefon, Directorul General (Pete Lau) si Co-Fondatorul companiei (Carl Pei) au discutat la CES 2018 lansarea lui OnePlus 6.

Printre toate aceste detalii au fost mentionate si specificatiile acestuia. Pe langa lansarea lui OnePlus 6 in 2018, se spune sa se va lansa si un al-7-lea model in 2018. Momentan aceasta informatie nu este una foarte sigura.

Noul smarthone al gigantului chinez, se va lansa in a doua jumatate a anului. Mai exact, undeva prin iunie. Directorul General a fost intrebat de o potentiala lansare a lui OnePlus 6T. Acesta a spus ca nu este in stare sa dea un raspuns concret, daca OnePlus va lansa telefonul in 2018.

Oricum, singurul lucru concret care se stie despre ambele smartphone-uri este procesorul. Mai exact, ambele telefoane vor avea un procesor Qualcomm Snapdragon 845 SoC. Celelalte componente pe care smartphone-ul le va avea nu au fost spuse inca. Cert este ca Pete Lau nu are absolut nici un dubiu in ceea ce priveste procesorul acestuia.

Se spune ca gigantul se va introduce mai multa Inteligenta Articifiala in noul smartphone. Lau a spus ca in prezent Inteligenta Artificiala este foarte importanta. Deci este de asteptat ca gigantul chinez de sa ocupe de acest aspect. OnePlus 5 si 5T au spart topurile de vanzari in 2017.