Opera Touch vine cu un design nou si promite să facă navigarea mai ușoară

0
19

În timp ce „navigarea cu o singură mână” ar putea părea un eufemism pentru o activitate populară bazată pe internet, mulți proprietari de telefoane ar prefera să navigheze pe internet fără a cere utilizarea ambelor mâini. Astfel, Opera vine cu o nouă versiune și anume Opera Touch.

„Am mutat funcțiile cheie ale browser-ului la îndemână”, a declarat managerul de produs al Opera, Maciej Kocemba. „Asta înseamnă că, spre deosebire de cele mai multe browsere, puteți naviga mai ușor și căuta pe web atunci când vă aflați în mișcare.”

Unul dintre elementele de design ale lui Opera Touch este butonul „Acțiune rapidă” din partea de jos a ecranului, care permite utilizatorilor să acceseze cu ușurință anumite caracteristici, cum ar fi filele. În plus, browserul se deschide direct în căutare cu tastatura activată, gata pentru a introduce o adresă URL sau o interogare. De asemenea, acceptă căutarea vocală și vine cu funcția de blocare a anunțurilor și protecție împotriva criptojacking-ului.

O altă caracteristică a browserului Touch este un instrument de sincronizare numit Opera Flow. Permite utilizatorilor să partajeze informații între browser-ul desktop-ului Opera 52 și browserul mobil. Tot ce trebuie să faceți este să stabiliți o conexiune prin scanarea unui cod QR de pe desktop folosind Opera Touch.

Utilizarea Flow necesită utilizarea browserului desktop Opera; nu este clar cât de mulți oameni ar fi dispuși să renunțe la liderul de piață Chrome pentru această caracteristică.