Outlast 2
Outlast 2

Outlast 2 este un joc foarte dorit de către gameri ce se respectă, jocul a fost disponibil şi în versiunea DEMO, şi încă de aici jocul a impresionat pozitiv.

Ieri, 25 aprilie 2017, a fost lansat jocul celor de la Red Barrels Studio, joc intitulat Outlast 2 şi disponibil pe platformele PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows şi Mac OS.

Şi bine-înţeles pentru că a este un joc foarte important şi interesant, nu au întârziat şi părerile, fie ele pozitive sau negative despre acest joc.

Din ce ştim, din demo-ul acestui joc, gameplay-ul este dezvoltat pentru persoanele de peste 18 ani, deci joc ce va avea elemente crepy foarte multe.

Pe Steam, platforma pe care se vinde acest joc au apărut deja şi recenziile cu privire la acest joc: Iar acestea sunt FOARTE POZITIVE.

Foarte mulţi jucători au spus că jocul este foarte horror şi bun, acesta fiind un joc ce să ridicat la nivelul aşteptărilor.

Chiar dacă mereu primul joc este mai bun de cât al doilea, se pare că Outlast 2 a reuşit să vină cu o poveste mai bună, părerea mea, iar acest lucru a ajutat enorm.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.