Noutati

Overwatch ar putea sa primeasca un nou caracter

Blizzard poate pregăti Overwatch pentru un nou erou. Shooter-ul popular multiplayer este în prezent în mijlocul evenimentului Lunar New Year, Anul câinelui. Și, cu ocazia evenimentului de aniversare Overwatch, contul oficial Overwatch Twitter a permis accesarea informațiilor despre  Operation White Dome – o piesă a jocului.

În ea tweet-ul menționează Ana Amari, Reinhardt și Torbjorn – trei personaje care sunt deja în joc. Un nume necunoscut este „Private First Class Emre Sarioglu”, care ar putea indica un nou personaj Overwatch.

Overwatch a început în 2016 cu 21 de caractere și este acum un e-sport legitim cu apariția Ligii Overwatch. De la lansarea sa am văzut cinci noi caractere, cea mai recenta fiind Moira. Dacă Blizzard tachinează ceea ce credem noi, am putea vedea că cel de-al 27-lea erou este adăugat în curând.

În revizuirea Overwatch, am constatat că există un echilibru excelent între adâncime și accesibilitate, precum și valoarea corectă a dependenței de pricepere și momente de magie care fac ca Overwatch să merite să fie jucat. Valve ar putea să nu facă niciodată un alt joc Team Fortress, ceea ce ar fi găsit consolare în Steam, dar Overwatch poartă mantaua de a fi un shooter distractiv pe bază de echipe pe care oricine îl poate juca.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close