PC Garage
PC Garage

PC Garage a lansat campania numită „Joctombrie”, o campanie ce ne oferă reduceri foarte bune la periferice.

În caz de nu ştii ce este PC Garage, acesta este considerat unul dintre cele mai mari, dacă nu chiar cel mai mare, magazin pentru gameri din România. De pe acest magazin veţi putea cumpăra produse precum periferice (tastaturi, mouse-uri, căşti de gaming, boxe şi multe altele), laptopuri, scaune de gaming, monitoare, PC-uri, piese hardware şi multe altele.

În caz de ai în gând să îţi cumperi o tastatură, un mouse, o pereche de căşti sau orice alt produs ce intră la categoria de periferice, ei bine ar fi bine să ştii că până pe 26 octombrie poţi achiziţiona aceste produse la un preţ mai mic decât de obicei de pe PC Garage.

PC Garage campania Joctombrie

Printre brandurile foarte bune pentru periferice de gaming numărăm Logitech, HyperX, Razer şi chiar Redragon, recomand să cumpăraţi echipament pentru gaming de la aceste branduri datorită experienţelor avute cu acestea, pot spune că sunt foarte bune şi au un preţ accesibil, bine, Razer are un preţ mai micuţ dar ne oferă o foarte bună performanţă în gaming.

Profită de reduceri şi intră în perioada 24 – 26 octombrie pe PC Garage şi achiziţionează cele mai bune produse pentru tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.