NoutatiTelefoane

Platile WhatsApp UPI vor veni pe Android si IOS. Momentan in India

WhatsApp a raportat că a început să testeze caracteristica plăților bazate pe UPI în India. Noua funcție, disponibilă pentru utilizatorii selectați WhatsApp beta pe iOS și Android, permite utilizatorilor să trimită și să primească bani utilizând standardul UPI (Unified Payments Interface) al guvernului indian. Această caracteristică se spune că este disponibilă pe versiunea WhatsApp 2.18.21 pentru iOS și versiunea 2.18.41 pentru Android. Având în vedere baza largă de utilizatori a aplicației de mesagerie din India, integrarea platformei de plăți poate da un alt impuls plăților digitale.

Caracteristica Payments, care a fost descoperită mai întâi de GizmoTimes, este în prezent disponibilă pentru utilizatorii selectați ai aplicației beta din India. Caracteristica poate fi aparent accesată într-o fereastră de chat prin meniul Attachments. Se spune că opțiunea este disponibilă alături de alte opțiuni, cum ar fi Galerie, Video, Documente etc. Apăsând pe Plăți se va deschide o fereastră de declinare a responsabilității, urmată de o listă de bănci .

Apoi, puteți selecta contul bancar preferat pentru a vă conecta la UPI. În mod special, vi se va cere să creați un cod de autentificare dacă nu ați utilizat încă platforma de plăți UPI. În plus, va trebui să creați un cont UPI (dacă nu aveți unul anterior) prin intermediul aplicației UPI sau al site-ului / aplicației respectivei bănci.

Un raport al companiei FoneArena adaugă că atât expeditorul, cât și telefonul trebuie să aibă funcția Payments pentru a efectua tranzacții cu succes în aplicația de mesagerie. Utilizatorii s-au confruntat cu probleme legate de conturile lor bancare la aplicație, deși acest lucru este așteptat de la o caracteristică disponibilă în beta.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close