Noutati

Playstation 5 si PSVR 2 vor fi lansate in anul 2020

Au apărut noi detalii despre PlayStation 5 și PSVR 2, iar succesorul lui PlayStation 4 a fost declarat că este pe cale să se lanseze in anul 2020.

Un Redditor care se numește RuthenicCookie a afirmat în mod corect că Sony a sărit peste E3 2019 înainte de anunțul oficial al companiei. Pe același thread Reddit, sursa anonimă a dezvăluit informații despre PlayStation 5 și PSVR 2.

PlayStation 5 va fi urmata de o revelație completă printr-un eveniment PlayStation Experience. Consola de generație următoare va fi lansată în martie sau noiembrie 2020, dupa sapte ani de la lansarea PlayStation 4.

Majoritatea dezvoltatorilor au deja kituri de dezvoltare pentru PlayStation 5, pe care RuthenicCookie a descriso ca fiind ca un „monstru” cu un procesor Ryzen 8 și un preț de 500 de dolari. Despre Sony se spune că se pregătește din greu pentru noua consola PlayStation 5, motiv pentru care nu va participa la E3 2019 în luna iunie a anului viitor.

O lansare pentru 2020 plasează data lansării consolei în conformitate cu zvonurile anterioare despre PlayStation 5, care au susținut, de asemenea, că va fi construită de la zero, cu suportul pentru realitatea virtuală ca una din caracteristicile sale principale.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close