GamingNoutatiTelefoane

Pokemon Go – event nou cu ocazia noului an al cainelui

Pokemon Go a gazduit un eveniment special de an nou pentru a marca începutul „Anului câinelui”. Evenimentul a început joi și a durat până pe 17 februarie. Niantic a anunțat începutul evenimentului, care scoate în evidență Pokemon care arată ca și câinii, pe site-ul său oficial.

Pe parcursul evenimentului, jucătorii Pokemon Go au putut să captureze mai mult Poochyena, Growlithe, Eevee, Snubbull și Electrike. Pokemon-ul menționat anterior a apărut mai frecvent pe durata evenimentului. La prinderea acestor monștri în formă de caine, jucătorii vor primi de trei ori cantitatea obișnuită de Stardust, care îi ajută pe jucători să-și pună la dispoziție Pokemon-ul.

De asemenea, Pokemon Go a invitat jucatorii un festival Chiayi Lantern care va avea loc în Taiwan. Jucătorii Pokemon Go vor avea șansa să se întâlnească cu Dratini, Mr. Mime, Growlithe și cu mai mulți Pokemon în timpul zilei, iar Chinchou și Lanturn vor da naștere în timpul nopții când lanternele încep să strălucească.

Cu noul eveniment „Anul câinelui”, Niantic face încă o adăugare la numeroasele evenimente ale Pokemon Go, care au avut loc recent. În primul rând, a fost un eveniment Gen 3, care a adăugat Dragon-tip Pokemon, cum ar fi Rayquaza, Salamence, și Hoenn. A urmat un eveniment special de Ziua Îndrăgostiților care s-a încheiat joi. În altă ordine de idei, jocurile Team Rocket cumpărate au fost tocmai adăugate la joc.

Pentru a nota, Pokemon Go, jocul de realitate augmentată, care a devenit un fenomen global în 2016, a revenit recent în topul clasamentelor App Store, din cauza noilor caracteristici adăugate. În special, Pokemon Go a fost actualizat la versiunea 0.91.2 pentru Android și 1.61.2 pentru iOS pentru a implementa remedierile de eroare.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close