Instagram

Instagram testează o caracteristică care ar permite utilizatorilor să împărtășească postările celorlalți în povestirile lor. Aceasta va funcționa cu conturi care sunt publice și se pare că sunt testate doar cu un număr mic de utilizatori.

De fapt, potrivit unui raport TechCrunch, nu există nici o garanție că utilizatorii ar vedea o lansare completă, dar „din moment ce oamenii tind să capteze conținutul altora și să le adauge în Stories oricum, acest lucru pare a fi un instrument util de care utilizatorii Instagram ar profita.”

Raportul citează compania spunând: „Noi întotdeauna încercăm modalități de a face mai ușor să împărtășim orice moment cu prietenii pe Instagram”.

Așa cum am menționat mai sus, captura este că aceasta caracteristica ar funcționa numai cu conturile Instagram care sunt publice. Mai mult, dacă cei care au conturi publice nu vor ca posturile lor să fie partajate în acest fel, Instagram le permite să ia și această opțiune.

Aplicația deținută de Facebook a lansat în ianuarie numai materiale text și a început să permită utilizatorilor să urmărească hashtag-urile în luna decembrie. Instagram a testat, de asemenea, un buton de re-partajare nativ, dar caracteristica nu a fost încă lansată.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.