NoutatiOferteTelefoane

Pretul lui Samsung GALAXY S7 a scazut considerabil odata cu lansarea lui S8: Vezi cat costa acum telefonul anului 2016

Se pare că succesul lui Galaxy S7 se aproprie de sfârşit, totuşi tot un smartphone de la Samsung îi ia locul, un smartphone ceva mai scump şi mai dotat.

Samsung GALAXY S7 are un preţ mult mai scăzut faţă de preţul de la lansare, acum îl putem găsi în magazine la preţuri cu până la 17% reducere faţă de preţul pe care îl avea înainte de lansarea lui S8.

Preţul lui Samsung GALAXY S7 este acum de 2.449 LEI, la eMAG, un preţ mai mult de cât decent dacă dorim achiziţionarea acestui telefon, nu se ştie dacă preţul acestuia va mai creşte sau va scade în continuare câte puţin, însă cert este că Samsung a făcut o treabă bună cu S8, lumea deja orientându-se spre noul telefon.

De asemenea că o mică comparaţie, telefonul standard S8, de la Samsung, costa în acest moment 3.499 LEI, adică cu 1000 de lei mai mult, acum voi decideţi dacă merită upgrade-ul, sau dacă merită achiziţionat S8 în defavoarea lui S7.

Părerea mea este că dacă doriţi să achiziţionaţi acum unul dintre cele două telefoane şi aveţi buget pentru S8, să aplicaţi pentru S8, acest telefon venind cu ceva mai multe funcţii interesante şi fiind un telefon ceva mai arătos.

Etichete

2 Comments

  1. pai un ecran mai mare, un procesor mai bun, scanerul de iris, si asistentul personal care sta tot timpul pornit manaca bateria pe pita, mai rapid decat la un s7. adica dai 1000lei in plus si te tine mai putin decat varianta mai ieftina?

    1. Intr-adevar depinde de ceea ce isi doreste utilizatorul. Ori mai multe functii, ori o autonomie mai buna. Dar oricum si pentru S8, autonomia se poate imbunatati cu eventuale update-uri si dezactivarea unor functii pe care nu le folosesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close