trecere de pietoni inteligenta
trecere de pietoni inteligenta

Smart Crossing, aşa cum este numită trecerea de pietoni inteligentă a fost testată cu foarte mult interes şi entuziasm în Londra.

Trecerea de pietoni inteligentă este capabilă să organizeze mai bine modul în care pietoni trec strada, totuşi de la început trebuie să subliniem că această tehnologie este destul de scumpă iar până va apărea în marile oraşe va dura ceva, până va apărea în România va dura mult mai mult timp deci, înţelegeţi unde ajungem.

Tehnologia se numeşte Smart Crossing şi vine la pachet cu mai multe camere video, un panou LED uriaş, numeroşi senzori de mişcare şi un computer capabil să proceseze toate informaţiile adunate astfel încât trecerea de pietoni să răspundă rapid tuturor situaţiilor.

Trecerea de pietoni este capabil să spună oamenilor când să treacă pe zebra, care este formată din panouri uriaşe LED, dar spune şi maşinilor când să treacă sau când să acorde prioritate. Culorile sunt verde şi roşu, clasice, când este roşu te opreşti când este verde poţi înainta.

Mai jos aveţi şi un clip realizat de dezvoltatorii proiectului, rămâne de văzut când vom vedea această tehnologie şi în România. Până atunci trebuie să scăpăm de gropile noastre din asfalt şi să avem mai multe autostrăzi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.