GoogleHTCLGNoutatiTelefoane

Primele imagini cu Google Pixel 2 – Telefonul urmeaza sa fie lansat in Octombrie

Google Pixel din 2016 a fost unul dintre cele mai bune telefoane cu android, a fost inclus în topuri de multe site-uri şi analişti, lucru care face că Google Pixel 2 să fie un telefon foarte aşteptat de către publicul larg.

După cum aţi citit şi în titlu, avem câteva informaţii şi fotografi noi cu noul Google Pixel 2, telefon ce ar urma să fie lansat în toamna lui 2017, mai exact prin luna Octombrie, conform unor informaţii dintr-un raport respectat.

Potrivit GSMArena în imaginile de mai jos vorbim despre Google Pixel 2, ce a fost surprins în fotografi spion.

Primele imagini cu Google Pixel 2

După cum am văzut în imaginile de mai sus, Google Pixel 2 va veni cu un ecran ce se va întinde doar pe partea frontală a dispozitivului, fără curburi, rama fiind una subţire, însă nu curbată. La fel ca şi la Apple şi avem confirmarea zvonurilor că pentru Pixel 2 se renunţa la jackul audio, fiind necesare nişte căşti bluetooth sau un adaptor pentru mufa de încărcare.

Google Pixel 2 va fi disponibil în două variante, unul făcut de către LG şi având un display de 4,97 inchi şi altul făcut de către HTC şi având 5,99 inch.

Mai multe informaţii despre Google Pixel 2 veţi putea citi în acest articol, postăm regulat cele mai noi informaţii, imagini şi zvonuri chiar aici.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close