Primele imagini oficiale cu Samsung Galaxy S9: Ce parere aveti despre design?

0
30
Samsung Galaxy S9
Samsung Galaxy S9

După cum vă spuneam şi în alte articole, compania Samsung a anunţat deja şi data oficială de prezentare a telefonului, telefonul celor de la Samsung va apărea pe piaţă pe data de 25 februarie 2018.

Samsung Galaxy S9 se bucura de o popularitate destul de însemnată graţie versiunilor precedente ale telefoanelor de la Samsung care sunt excepţionale.

Astăzi avem şi imagini oficiale cu acest telefon, Evan Blass este un bine cunoscut al informaţiilor în exclusivitate în ceea ce priveşte categoria de gadgete, acesta a publicat pe contul lui de twitter primele imagini oficiale cu smartphone-ul ce va fi lansat de către Samsung.

Că design telefonul nu se diferenţiază foarte mult de S8, totuşi marginile nu sunt la fel de curbate că la precedentul telefon. Deasupra ecranului sunt amplasate cameră foto frontală şi senzorii pentru autentificare facială.

Samsung Galaxy S9
Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 va avea un ecran de 5,8 inci, iar Galaxy S9+ va avea ecran de 6,2 inci. Procesorul telefoanelor va fi un Snapdragon 845 sau Exynos 9810, în funcţie de regiunea în care va fi vândut.

De asemenea zvonurile în ceea ce privesc specificaţiile de pe net s-au confirmat: Telefonul urmează să aibă 4GB de RAM (respectiv 6GB la Galaxy S9+), 128GB memorie internă, cameră foto principală de 12 MP (o singură cameră la S9 şi camera duala la S9+).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here