smartphone cu 4 camere
smartphone cu 4 camere

Huawei a prezentat în premieră în lume, un smartphone ce deţine 4 camere foto, vine cu specificaţii bune şi un preţ surprinzător de mic.

Maimang 6 este un telefon din gama Huawei ce a fost prezentat în China, acesta va fi lansat şi în Europa şi SUA dar cu o altă denumire Huawei G10 sau Mate 10 Liţe, după cum scrie un raport despre acest nou smartphone.

Telefonul se încadrează în categoria mig-range, va costa 365 de dolari dar are specificaţii foarte bune pentru categoria în care este inclus.

Acesta va fi primul smartphone de la Huawei ce va avea display 18:9 şi primul din lume care are patru camere foto. Potrivit Phone Arenă, va avea două camere în faţă şi două în spate.

Despre specificaţii ştim că Maimang 6 vine cu un ecran de 5,9 inch este full HD (1080p) cu display 18.9, camerele frontale au 13MP + 2MP, iar cele principale 16MP + 2MP.

Ca sistem de operare vom avea parte de interfaţa EMUI 5.1 şi sistem de operare Andoid 7.0 Nougat. După cum v-am spus acest telefon vine cu specificaţii destul de bune pentru preţul de cumpărare.

După cum se vorbeşte în presă acest telefon va fi lansat şi în pieţele din afara chinei după data de 30 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.