Primul telefon LG cu display OLED

0
221
Primul telefon LG cu display OLED

Primul telefon LG cu display OLED va veni pe parcursul acestui an si din cate se pare, este un telefon destul de promitator.

Tenologia OLED nu este tocmai noua, aceasta este folosita de foarte mult timp de catre Sasmsung si de alte companii din China. Cu toate acestea, fime precum Apple, HTC, LG si Sony nu au adoptat pana in prezent ecrane tip OLED la telefoanele lor. Situatia s-ar putea schimba insa, din moment ce LG si-a anuntat lansarea primului smartphone din gama care beneficiaza de acest tip de display.

Conform unor zvonuri, LG V30 va fi lansat in aceasta toamna fiind un telefon cu specificatii mai mult decat decente si un design pe masura. Luna tintita este cel mai probabil Octombrie, iar in ceea ce priveste sistemul hardware stam mai mult decat bine. Ca si procesor, vorbim cel mai probabil de un Snapdragon 835, iar ca si memorie RAM 4 sau 6 GB. Camerele vor fi destul de asemanatoare cu cele de pe LG G6, un sistem dual si cu senzori performante pentru cea mai buna experienta.

Pe langa display-ul OLED, LG ar putea completa si cu un panou secundar in partea superioara, cu informatii rapide, gen vremea, ora, data etc. Mai mult, ar putea fi implementate si alte tehnologii, precum Daydream pentru Realitatea Virtuala. Ecranul OLED cu siguranta ar aduce un plus mare companiei, din moment ce ofera rezolutie Full HD, timp scurt de raspuns si un contrast care sa nu dezamageasca.

Ca la toatele telefoanele, ramane de vazut cum va fi pretul, pentru ca telefonul este dupa cum puteti vedea, unul de top. Totusi, sa nu ne grabim pentru ca acestea sunt doar niste informatii conform The Investor, asa ca nimic nu este sigur. Daca in cele din urma LG V30 va aparea pe piata, cu siguranta ar avea un succes enorm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here