Face ID de la iPhone X
Face ID de la iPhone X

Ai de gând să îţi achiziţionezi iPhone X în viitorul apropiat dar ai un frate geamăn, identic? Ei bine ar trebui să ştii că pot apărea probleme la recunoaşterea facială, deci dacă ţii foarte mult la intimitatea ta şi nu vrei să îţi asumi nici un risc în cazul în care ai un geamăn identic, nu vei putea folosi Face ID.

Încă de la prezentarea lui iPhone X oficialii Apple au recunoscut că pot apărea complicaţii la recunoaşterea facială, când vine vorba de gemeni identici, sau la copii sub 13 ani. În alte cazuri riscul de recunoaştere eronată este de 1 la milion, în alte cuvinte este foarte mic, iar probabilitatea că o cunoştinţă de a ta să deblocheze telefonul este şi mai slabă.

Mashable a vrut să vadă exact cum reacţionează Face ID-ul de pe iPhone X pe doi gemeni identici şi a făcut testul de mai jos.

Face ID de la iPhone X

După cum vedeţi în video-ul de mai sus iPhone X are probleme la recunoaşterea facială când vine vorba de gemeni identici, totuşi este posibil ca în timp, Apple să lucreze la această „problemă” iar recunoaşterea facială să devină şi mai sigură.

Până în momentul acela gemenii identici sunt nevoiţi să găsească alternative, dacă ţin foarte mult la intimitatea lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.