Facebook
Facebook

În caz de ai crezut că Facebook a lămurit toate problemele şi că datele utilizatorilor sunt în protecţie, ei bine ai putea să te înşeli.

Conform New York Times reţeaua de socializare oferă partenerilor săi acces la datele personale ale utilizatorilor. Datele utilizatorilor sunt cumpărate pentru că alte mari companii din întreaga lumea îşi poată vinde produsele mai uşor prin intermediul reţelei.

Faptul că Facebook ne vinde datele este veche, se pare că printre companiile ce ne cumpără datele se enumeră şi Apple, Samsung, Microsoft, BlackBerry, scrie Phone Arenă.

Conform anchetei publicate de către New York Times, colaborarea dintre Facebook şi producătorii de gadget-uri a început pentru a putea aceşti producători să optimizeze versiunea de Facebook pentru terminalele acestora.

Partea proastă este că indiferent de setări de confidenţialitate ai, Facebook a folosit şi probabil încă oferă datele tale pentru aceste companii.

Pe scurt, Facebook a vândut datele noastre importante precum simpatiile politice, religia, statusul relaţiei, evenimentele la care vor participa.

Din punctul meu de vedere acest lucru trebuie reglat iar Facebook trebuia să ia în considerare confidenţialitatea utilizatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.