Noutati

PS4 Pro va face ca jocurile să arate mai bine pe televizoarele vechi

Următoarea actualizare a firmware-ului PlayStation 4 va face ca PS4 Pro să fie mult mai asemănător cu Xbox One X.

Pe Xbox One X, claritate vizuală și grafica sunt îmbunătățite pentru titlurile jocurilor selectate când consola este conectată la un televizor de 1080p. Iată cum Sony a descris situația de pe PS4 Pro: „Anumite jocuri au deja beneficii supersampling ca parte a setului de funcții PS4 Pro Enhanced , dar acest nou mod poate îmbunătăți și experiența pentru acele jocuri care nu au deja caracteristica implementată.”

Trebuie doar să intrați în meniul de setări al sistemului pentru a o activa și totul ar trebui să meargă așa cum doriți.

Există o serie de alte noi caracteristici pe care fiecare proprietar PlayStation va beneficia de asemenea. Odată ce software-ul va fi live pentru toată lumea, veți putea în sfârșit să vă schimbați imaginea de fundal PS4 cu o imagine de pe un stick USB și să faceți același lucru pentru a personaliza un turneu sau o pagină a echipei.

Câteva schimbări mai vin și în redarea muzicii precum comenzile de muzică pentru Spotify, aplicațiile media player și aplicațiile de redare muzică USB. Mai mult decât atât, unele jocuri PS Now vă vor permite să vă ascultați melodiile în timp ce faceți stream pe serverele Sony.

Există și alte câteva îmbunătățiri ale calității, cum ar fi organizarea mai bună a colecției de jocuri și a limitelor de joc pentru copii în actualizarea „Keiji”. Xbox One a adăugat limite de joc anul trecut, iar hardware-ul a fost suprasolicitat de jocuri începând cu luna noiembrie. În afara câtorva jocuri ca Horizon: Zero Dawn, proprietarii de PS4 Pro fără TV 4K, au rămas într-o criză de când sistemul a fost lansat la sfârșitul anului 2016.

Este puțin cam ciudat să vedem cum Sony urmărește mișcările Microsoft, având în vedere cât de departe se află în spate Xbox One în vânzări. Dar, poate, asta înseamnă că vom vedea un PS4 Pro cu o unitate Ultra HD Blu-ray care a fost anunțat anul acesta. Sperăm, nu?

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close