PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (PUBG)
PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (PUBG)

Unul dintre cele mai populare jocuri din lume de pe PC şi-a făcut apariţia zilele trecute şi pe Xbox One, este vorba despre PUBG, jocul de supravieturie ce a reuşit să cucerească aproape toată lumea.

Jocul PUBG (PlayerUnknown’s Battlegrounds) a fost lansat pe consola Xbox One în urmă cu două zile şi după cum vedem în ultimele rapoarte, jocul nu se descurcă foarte bine pe această platformă.

Totuşi, înainte de a începe să criticăm acest joc trebuie să precizăm că PUBG în varianta Xbox One se afla în „Preview”, un fel de Early Access de pe Steam, deci pe viitor se vor face modificări dacă cei de la Studioul Bluehole, sau PUBG Corporation considera că acest lucru va fi în beneficiul jocului şi al utilizatorului.

 

Conform celor ce au încercat să joace acest joc, gameplay-ul are foarte mult de suferit. Jocul cu greu depăşeşte 20 de cadre pe secundă iar pentru a prinde cele 30 de cadre promise de către companie, trebuie să te afli în câmp deschis unde nu sunt foarte multe obiecte, sau jucători.

Se pare că un motiv pentru performanta proastă a jocului este procesorul consolei bazat pe Bulldozer, acesta nereuşind să ţină pasul cu jocul. Cu siguranţă vom vedea acest joc optimizat ceva mai bine pe această consola, pentru a prinde 30 de cadre pe secundă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.