NoutatiTelefoane

Qualcomm lanseaza niste procesoare ieftine si performante.

Cei de la Qualcomm sunt deja celebri pentru cele mai bune si mai numeroase procesoare pentru telefoane, de data aceasta reusind insa sa surprinda intr-un mod placut. Prin urmare, compania a anuntat lansarea a doua modele de procesoare ieftine si foarte performante. Se intituleaza Snapdragon 630 si Snapdragon 660, fiind un fel de update pentru versiunile 625 si 653.

Printre cele mai importante imbunatatiri se numara si performanta crescuta, conexiuni mai rapide pe Wi-Fi si date mobile cat si imbunatatirea pozelor. Pentru niste statistici mai exacte, noul SoC Snapdragon 660 este cu circa 20% mai rapid si are un GPU cu circa 30% mai performant decat modelul anterior. Astfel, veti putea reda clipuri video la calitate inalta si va veti putea bucura de cele mai noi si mai complexe jocuri.

Totodata, nu trebuie sa jucati cu detaliile pe Low, din moment ce noile procesoare sunt construite pe 14 nanomeri si suporta redarea continutului la rezolutie 4K Ultra HD. Bagam in calcul si tehnologia ISP-ul Spectra 160 care are rolul de a mari claritatea pozelor cat si DSP-ului Hexagon 680 care vine in ajutor in ceea ce priveste inregistrarea audio sau video.

In ceea ce priveste conectivitatea, ambele procesoare se descurca mai mult decat bine, suportand o rata de download de pana la 600 Mbps. Sunt compatibile de asemenea cu alte tehnologii noi precum Bluetooth 5, Qualcomm Quick Charge 4(o tehnologie de incarcare rapida a telefonului – aproximativ 50% intr-un sfert de ora). La primele detalii, Snapdragon 630 si Snapdragon 660 suna foarte bine, mai ales ca cei de la Qualcomm se lauda cu un pret foarte ieftin.

Ramane insa de vazut si ce smartphone-uri le va incorpora si daca utilizatorii vor fi atrasi de catre acestea. In ceea ce priveste specificatiile arata mai mult decat bine, mai ales ca vin cu tehnologii interesante care sa mareasca performanta telefonului atat in ceea ce priveste fotografiile cat si performanta in navigare.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close