Realme 2 Pro primese o noua actualizare de tip OTA

0
49
Realme 2 Pro

Realme a anunțat lansarea celei mai recente actualizări de firmware pentru smartphone-ul Realme 2 Pro. Actualizarea software-ului va fi lansată săptămâna aceasta ca un pachet over-the-air (OTA), CEO-ul companiei Madhav Sheth confirmand acest lucru pe Twitter.

Aceasta va aduce o nouă versiune ColorOS care va veni cu o serie de optimizări, corecții și cel mai recent patch de securitate Android. În mod special, Realme 2 Pro rulează ColorOS 5.2 bazat pe Android 8.1 Oreo, iar compania a promis această versiune și pentru celelalte smartphone-uri ale sale.

Directorul executiv al Realme, Madhav Seth, într-un post prin intermediul contului său de Twitter, a declarat că această companie va lansa o nouă actualizare a software-ului pentru Realme 2 Pro săptămâna aceasta. El a oferit, de asemenea, un changelog al actualizării, conform căruia va veni cu optimizări pentru calitatea fotografiei frontale a camerei.

De asemenea, vor fi memento-uri optimizate pentru opțiunile pentru dezvoltatori și modul de accesibilitate. Este important faptul că cea mai recentă actualizare a software-ului va actualiza Realme 2 Pro la patch-ul de securitate Android din 2018.

Un tweet al Realme Mobiles a dezvăluit, de asemenea, changelog-ul, iar numărul de versiune a fost RMX1801EX_11.A.10_0100_20181110857, adăugând că actualizarea este acum disponibilă.

Madhav a postat tweet-ul luni, informându-i că actualizarea va fi lansată într-o săptămână. Acest lucru înseamnă, în esență, că utilizatorii Realme 2 Pro ar trebui să primească actualizarea până duminică.

Pentru a reaminti, ultima actualizare a software-ului la Realme 2 Pro a sosit luna trecuta, aducand imbunatatiri camerei de sine si a bateriei in timpul jocurilor.

Când vine vorba de actualizări pentru alte telefoane, Realme 2 și Realme C1 au primit deja cel mai recent patch de securitate Android din noiembrie 2018. De asemenea, se așteaptă ca acestea să primească curând actualizarea ColorOS 5.2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here