Recenzie Game of Thrones Sezonul 7 Episodul 4

1710
Recenzie Game of Thrones Sezonul 7 Episodul 4
Recenzie Game of Thrones Sezonul 7 Episodul 4

Recenzie Game of Thrones Sezonul 7 Episodul 4. Citeste aici recenzia episodului 4, sezonul 7 din Urzeala Tronurilor.

În The Reach, Bronn îi explică lui Jaime că el lucrează pentru el de mai mulți ani acum și că i-ar plăcea castelului căruia ia fost promis.

Răspunsul lui Jaime este: „Ei bine, dacă vă dau Highgarden, cineva s-ar putea să vină și să-l ia înapoi cu un dragon, așa că nu aș putea să … Știți?”

Chiar și Daenerys Targaryen și Tyrion au avut cuvinte încrucișate, în timp ce Regina Dragonului la sunat în cele din urmă pentru tot răul, care le-a costat aliați, teritorii și nave puternice. (Să nu spunem nimic despre groaza pe care Ellaria o întâmpină în acea celulă înapoi în King’s Landing).

Strategia ta este teribilă, ia spus Dany, iau dragonii la Debarcadeul Regelui. Dar John Snow a avertizat împotriva recurgerii la aceeasi torta care nu mai avea de suferit, distrugand acea abordare de cucerire care a facut din Westeros un loc atat de mizerabil de-a lungul anilor.

Toată conversația angoasă a episodului sa dovedit a fi un preludiu pentru prima noastră bătălie reală în războiul dintre Cersei și Daenerys. Au existat perturbări pe margine – pista Casterly Rock, invazia Highgarden, diversele distrugeri ale lui Euron. Dar, duminică, am văzut în cele din urmă o versiune a felului de artilerie de la Lannister și de stingerea focului prin care Dragonfire a promis în finala sezonului 6.

A fost ceva de privit. Dickon Tarly sa arătat nemulțumit pentru noi toți – ne uităm la Dothraki în toată gloria lor plină de strigăte, precum și Drogon, întotdeauna un om de stingere, care pare a fi o armă mai disciplinată în aceste zile.

Game of Thrones Sezonul 7 Episodul 4
Game of Thrones Sezonul 7 Episodul 4

Lupta care a servit la șoc și uimire a forțelor Lannister a avut de asemenea un scop strict strategic, și anume acela de a asigura proviziile (aurul, hrana), iar Tycho, bancherul de fier este fericit deoarece știe că aurul băncii v-a fi primit înapoi.

A fost, de asemenea, prima ciocnire a sezonului de a aborda standardele stabilite de secvențe anterioare, cum ar fi Bătălia de la Bastards și Hardhome.

Deși nu era chiar la scara acestor episoade palpitante, a arătat același stil vizual, haotic, dar coerent, îmbinând agitațiile aproape de violență, cu fotografii mai lungi, pentru a scufunda spectatorii în luptă și cei mai largi care păstrau Lucruri contextualizate – și astfel interesante – pe tot parcursul. (Acest lucru nu este ușor de tras. Consultați punctul culminant al multor filme super-eroice dacă nu mă credeți.)

Game of Thrones
Game of Thrones

Eroarea amețitoare a lui Bronn de la urmăritorul lui Dothraki – care se desfășura în cea mai mare parte într-o singură lovitură sau a fost edificată inteligent pentru a părea în felul acesta – mi-a amintit de Jon Snow călcând prin ciocnirea bastardă, cum sa învârtit săbii, fum, cai și carne. Șuruburile scorpionului lui Bronn nu l-au omorât pe Drogon, dar a fost cel mai recent voleu din campania din acest sezon pentru a neutraliza, într-o oarecare măsură, avantajul dragonului. Bătălia a fost o lovitură pentru Lannisterii, dar, cel puțin, au fost eficienți. (Succesiunea balistă îi amintea de punctul culminant al „Jaws”, deși Bronn, evident, avea mai puțin succes cu pradă decât Brody era cu el.)

Lucrurile s-au încheiat cu taxa curajoasă, dar proastă a lui Jaime asupra lui Daenerys. Doar mișcarea eroică a lui Bronn la salvat de la incinerare, deși Jaime a ajuns să se scufunde în adâncimi periculoase și într-o soartă incertă. Mă îndoiesc că a dispărut. Dar, cel puțin, probabil că va trebui să-și scape mîna, povara de aur greu, pentru a înota înapoi la suprafață. (Simbolism!)

Game of Thrones
Game of Thrones Game of Thrones sezonul 7 episodul 4 online subtitrat

Chiar dacă nu, se poate ca Jaime să iasă din apă ca un om schimbat? Dacă Daenerys este încă acolo, s-ar putea termina în captivitate și se va reuni cu Tyrion.

Dar dacă nu devine prizonier, ar putea să mai fie în schimb pentru o schimbare de inimă? I-ai văzut chipul în timpul bătăliei, în timp ce el se uita cum armata lui se transformă în cenușă în fața lui. Părea ca un om care se confruntă cu o realitate cu care nu vrea să aibă de-a face, continuând o traiectorie personală, care se îndrepta rău chiar înainte de apariția forței de la Targaryen.

Sora lui are deja să-l omoare pe bătrâni și pe fermieri. Acum el mărșăluiește oamenii împotriva dragonilor? Împotriva fratelui său? Cine a aflat săptămâna trecută nu avea nimic de-a face cu moartea lui Joffrey? (Nu că Jaime credea cu adevărat că a făcut-o sau că această revelație va afecta ura lui Cersei pentru Tyrion.)

game of thrones sezonul 7 episodul 4
game of thrones sezonul 7 episodul 4

Vestea bună, așa cum au spus ei, este că povestile lor nu se termină. La fel ca personajele lor, Maisie Williams și Sophie Turner au crescut pe acest spectacol, iar în cripta au cucerit frumos amestecul dificil de tristețe și speranță.

Vestea proastă: sesiunea de dansare a apei de la Arya cu Brienne a deschis o cusătură emoțională în Sansa – fie că din șoc peste ucigașul pe care sora ei a devenit sau o resentiment îngropat sau altceva – pe care Littlefinger o va exploata în 3 … 2 … 1

game of thrones episodul 4 sezonul 7
game of thrones episodul 4 sezonul 7

Filme Online 2018

Deși este puțin probabil ca Littlefinger să fi fost în spatele încercării lui Bran, nu cred că am primit confirmarea asta. (Simți-mă liber să-mi spui dacă uit ceva.) Și nici Bran nu părea să știe. „Cineva foarte bogat ma vrut mort”, a spus el.

Dar el este cu siguranță la el. „Haosul este o scară”, a spus el lui Littlefinger, aruncând nu numai unul din motto-urile omului, ci unul care încapsulează ambițiile sale de Tron de Fier și convingând viziunea asupra lumii. Dacă Littlefinger nu vrea să coboare pe scară, poate că ar vrea să iasă din Winterfell mult timp înainte.

game of thrones episodul 4 sezonul 7

game of thrones sezonul 7 episodul 4 urzeala tronurilor episodul 4 sezonul 7 urzeala tronurilor sezonul 7 episodul 4 recenzie game of thrones sezonul 7

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here