Recuperare contacte sterse de pe un telefon android

2
5373
Contacte sterse. Salut astazi am sa va învat cum sa recuperati contactele sterse de pe telefonul android. Stim cu toti când stergem un numar de telefon ne gândim al cui este si etc, dar atunci când numarul de telefon este sters din telefon din cauza cartelei SIM sau din cauza unei erori devine ca rea chestia asta, asa ca daca vrei sa recuperezi un numar de telefon pe care l-ai sters tu sau din greseala trebuie sa urmariti tutorialul de mai jos.

Ok, sa-i dam blana pentru ca tutorialul este un pic cam lung.

Ok deci programul „sfânt” pentru recuperare este Android Phone Geeker ok si pe lânga acest program pe care îl puteti lua trial mai trebuie si ca telefonul sa aiba root.

OK, sa spunem ca aveti root facut la telefon acum sa începem cu Phone Geeker.

Deci trebuie sa ne conectam telefonul la PC prin USB. Activeaza apoi modul “Depanare USB” (USB debugging) din Setari – Optiuni dezvoltator.

Acum trebuie sa descarci si sa instalezi Android Phone Geeker pe PC, îl poti lua si cu 20 de dolari dar si în varianta de încercare.

Dupa ce ai conectat telefonul la PC si Android Phone Geeker pe PC începe scanarea contactelor pierdute trebuie sa astepti câtevasecunde/minute ca sa-si faca treaba. OK si daca va apar contactele le puteti bifa pe cele care aveti nevoie si apoi dati “Recover”

 

Ok dupa ce ati reusit si importarea contactelor în telefon contactele le puteti copia într-un cloud pentru a nu se mai repeta aceasta greseala. Cam atât din acest articol revin mai târziu cu un videotutorial (cam pe la 17:00 asa), nu uitati sa distribuiti articolul si sa bagati un comentariu.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here