Red Dead Redemption 2 – detalii dezvaluite de catre cei de la Microsoft

0
14

Cu Red Dead Redemption 2, dezvoltatorul Rockstar Games, care spune că vom avea mai multe informații despre aventura Wild West din lumea deschisă în această lună, se pare că Microsoft ar fi putut scurge câteva detalii mai devreme. Magazinul Microsoft pentru Xbox One a afișat bonusuri pre-comandate pentru Red Dead Redemption 2.

Acest lucru a fost reperat de utilizatorii de eagle-eyed de pe forumul popular de jocuri ResetEra. Acesta include o hartă a comorilor, un kit de supraviețuire și un bonus în numerar pentru modul de joc. În plus, există o monedă în joc pe care o puteți utiliza și în GTA Online. Deoarece acestea sunt stimulente digitale pentru pre-comanda jocului, este sigur sa spunem ca, cumpararea Red Dead Redemption 2 pe disc ar avea propriul set unic de bonusuri pe care l-am vazut cu titlurile Rockstar din trecut.

În momentul de față, nu s-au dezvăluit pre-comenzi gratuite pentru pre-comandarea unei copii fizice a Red Dead Redemption 2, iar Rockstar însă nu a anunțat nicio ofertă de cumpărare a jocului, ceea ce ne-a determinat să credem că Microsoft a tras declanșatorul devreme pe această listă. Chiar și Magazinul PS nu are nimic listat în acest moment.