RED Hydrogen – Cel mai scump telefon si primul ce vine cu display holografic

0
215
RED Hydrogen
RED Hydrogen

RED Hydrogen One este un telefon ce vine cu multe promisiuni dar şi cu un preţ pe măsură. Potrivit analiştilor din 2018 vom avea telefoane mai scumpe ca de obicei de la producătorii consacraţi. Dovada ar fi zvonul cum că Apple ar putea lansa anul acesta şi un telefon în valoare de 1200 de dolari.

RED a lansat deja prototipul telefonului RED Hydrogen şi avem chiar şi un video cu acesta, după cum aflăm din alte rapoarte şi din specificaţii telefonul va fi unul dintre cele mai bune de pe piaţă, probabil că şi cel mai bun pentru că ne permite o premieră, un display holografic, ceva ce nu a mai fost întâlnit până acum pe alte telefoane.

Potrivit mai surselor telefonul ar urma să coste 1.200 de dolari pentru carcasă din aluminiu şi 1.600 de dolari pentru cea din titan.

Pe partea de specificaţii avem un display de 5,5 inci, port USB Type-C şi cam atât ne oferă informaţiile oficiale, restul va fi doar de interpretat.

Aşteptam cu nerăbdare lansarea acestui telefon, data de lansare nu este exactă însă cu siguranţă pe viitor vor apărea noi zvonuri cu privire la aceasta şi vom scrie un articol mult mai detaliat despre acest telefon. Până atunci vă invit să urmăriţi video-ul oficial de mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here