Review

Review: Folie de protectie fullbody de la SMART PROTECTION

Atunci când vine vorba de siguranţa telefonului nostru, ar trebuii să ne gândim serios la soluţiile pe care le avem şi să o alegem pe ceea mai bună.

Săptămâna aceasta am testat folia de protecţie fullbody de la Smart Protection, un magazin online care livrează folii de protecţie pentru orice telefon doriţi, am primit pentru acest review un pachet pentru HTC-ul meu, l-am instalat cu uşurinţă iar aceasta folie pare destul de convingătoare, oferind un raport preţ/calitate foarte bună.

Aplicare:

Dacă vrem să luăm o folie dintr-un magazin şi să o aplicăm acasă pe telefonul nostru, este indicat să luăm 2, ştiţi voi, mai ales dacă sunteţi începători, poţi da greş.

Folia Smart Protection se aplică foarte uşor, dacă citim cu atenţie instrucţiunile şi le urmăm în tocmai, la mine nu a fost pentru prima dată când aplic o astfel de folie aşa că am puso din prima, dar totuşi chiar şi tu dacă eşti începător sigur vei reuşi din prima, este extrem de simplu, sistemul de aplicare este făcut de nota 10.

Aspect:

Aspectul foliei este foarte bun, dacă folia este aplicată bine nici nu o vei observa acolo dar şti că ceva îţi protejează telefonul. Folia este fullbody, o poţi aplica şi pe spate şi pe faţă, nu vei mai trebuii să porţi nici husa, husa ce îi dă un aspect urât telefonului.

ATENŢIE! Bule mai rămân, mai ales micuţe, câteva: Încercaţi să nu le înlăturaţi dacă sunt micuţe, acestea vor dispărea în maxim 48 de ore, asta în caz de cumpăraţi folie de la Smart Protection, şi eu m-am panicat la început dar totul este OK.

Pachet:

Am rămas plăcut surprins să văd ceea ce conţine pachetul de la Smart Protection, aceştia fac tot posibilul ca tu să reuşeşti să aplici folia din prima şi să nu fie nevoie de încă o comandă, alţi bani altă distracţie.

Astfel pachetul conţine: Folia (spate şi faţa, sau doar una dintre ele) Smart Protection, microfibra, spray, card de instalare, instrucţiuni. – Pachetul ideal după părerea mea.

Calitate:

După cum am mai spus şi mai sus, calitatea este bună, o folie clasică, nu de sticlă dar care oferă calitate şi un preţ rezonabil pentru fullbody.

Fără bule şi fără alte prostii aceasta folie este ideală pentru cei care vor protecţie şi în acelaşi timp să nu renunţe la aspectul telefonului lor.

Concluzie:

Despre preţ nu mai are rost să fac o subcategorie nouă, iese în evidenţă că preţul este unul bun şi nu mai merită discutat, dacă aveţi ocazia să cumpăraţi aceasta folie o puteţi face cu ceea mai mare încredere. După cum am mai spus şi mai sus, fără bule, preţ mic, calitate înaltă, protecţie asigurată. Recomand folia de la Smart Protection.

Nota* Îmi pare rău că nu am putut prezenta poze făcute de mine, am aplicat folia pe telefon, iar pozele le fac cu telefon, deci. De acum, când primesc un produs pentru review, voi face o poză pachetului înainte de a aplică pe telefon.

APLICARE
ASPECT
CALITATE

Poate ca pare acest articol ca fiiund unul de tip advertorial, insa NU. Nu am primit bani pentru el ci doar produsul in testare, asta nu a catarit cu nimic atunci cand a trebuit sa imi exprim parerea despre un produs, si totusi dupa cum vedeti produsul are 5 din 5 la review. De ce? Pai cumparati si o sa vedeti - da stiu si asta a sunat ca advertorial - doar asa veti vedea de unde sunt cuvintele astea atat de bune despre cei de la Smart Protection. Calitate, pret, durabilitate, protectie, aspect.

User Rating: Be the first one !
Etichete
Afișați mai multe

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close