Noutati, stiri it, auto si multe alteleReview

Review: inCharge – cablul tau de incarcare mereu la indemana

inCharge este un produs care a ajuns pe piata cu ajutorul crowdfunding-ului. Mai exact acesta a luat nastere din dorinta de a aduce consumatorilor un cablu mereu la indemana si care nu poate fi pierdut.

Acestia ne-au trimis si noua 2 astfel de modele respectiv varianta lightning si cea micro usb.

Design

Design-ul acestuia este unul simplu fiind un cablu de doar 1.5mm cu capete din plastic. De precizat este faptul ca plasticul este foarte rezistent iar in interiorul acestuia se afla un magnet ce permite prinderea cablului la chei.

inCharge este disponibil in mai multe culori fiind pe gustul oricarei persoane.

Utilitate

Cablul este foarte util deoarece poate fi atasat la chei fiind in permanenta la indemana utilizatorului. De asemenea acesta poate fi pastrat in masina pentru a incarca telefonul fiind foarte mic si usor de depozitat. Pe langa lucrurile pozitive exista si un lucru negativ in ceea ce priveste cablul: Acesta nu suporta transferul de date.

Pret

Pretul pentru acest cablu este de 12$ si poate fi achizitionat de pe site-ul celor de la inCharge. Taxele de transport sunt gratuite si puteti alege dintr-o paleta foarte numeroasa de culori.

Design
Utilitate
Pret

inCharge este un cablu la indemana oricui.Ideea din spatele acestuia a fost una foarte buna mai ales pentru situatiile cand ai nevoie de un incarcator rapid.

User Rating: Be the first one !
Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close