Review

Review: Revan Glasses, ochelari de protectie pentru computer

Probabil toţi cei ce staţi peste 2 ore pe zi în faţa monitorului aţi sesizat că ochii voştri obosesc mai repede, nu mai vedeţi cum trebuie la lumina zilei, obosiţi mai repede, etc.

Lucrul acesta este unul normal, lumina artificială nu face chiar foarte bine ochilor noştrii, de aceea avem pentru acest review ochelari de protecţie pentru calculator, primiţi de la Revan Glasses pentru acest review.

Pentru acest review voi merge pe trei categorii, acestea fiind eficienta ochelarilor, design-ul acestora, durabilitatea şi preţul cu care vin aceştia. Le vom lua pe toate pe rând şi le vom analiza, la sfârşit vom face o concluzie şi vom vedea dacă merită sau nu să îi cumpărăm.

Eficienţa ochelarilor Revan Glasses: 5/5

Am testat aceşti ochelari timp de 3 zile pentru a vedea dacă se vede vreun rezultat. Ei bine chiar şi când scriu acest articol îi port pentru că sunt foarte confortabili şi nu îţi mai obosesc ochii aşa de repede.

Ochelarii îi recomand tuturor celor ce stau peste 2/3 ore în faţa ecranului, îi recomand în special celor ce sunt jucătorii, de exemplu eu am jucat cu aceştia sesiuni întregi de CS:GO, ochii mei s-au prezentat inedit după ce am terminat de jucat, după circa 2 ore.

Aceşti ochelari au o eficienţă foarte mare şi primesc nota maximă la acest capitol.
ȘTIINȚA DIN SPATELE REVAN GLASSES


Design-ul ochelarilor Revan Glasses: 4/5

Design-ul acestor ochelari este foarte atractiv, însă pe timp îndelungat o să te deranjeze puţin, dar cred că acest lucru se poate întâmpla cu orice tip de ochelari, deci nu ar fi neapărat un lucru groaznic.

Lentilele sunt din plastic iar rama acestora nu pare a fi una de cea mai înaltă calitate, deci la design-ul acestor ochelari nu putem oferi nota maximă.


Durabilitatea şi preţul ochelarilor Revan Glasses: 5/5

Dacă eşti obişnuit cu lucrurile care cad de pe birou şi crezi că şi aceşti ochelari vor putea avea acesta soarta, să nu te sperii. Ochelarii sunt din plastic şi sunt foarte rezistenţi la un astfel de impact.

Preţul acestor ochelarii nu este unul foarte mare, el fiind unul chiar mic, aşa că recomand aceşti ochelari pentru preţul şi eficientă lor, nu neapărat pentru design-ul pe care îl au.

De asemenea ochelarii vin împachetaţi frumos, cu o bucată de material textil cu care să îţi ştergi lentilele, totul este gândit frumos.


În concluzie, merită cumpăraţi aceşti ochelari de protectie pentru calculator, îi recomand tuturor, sigur veţi avea nevoie de ei, chiar dacă acum nu se simpte, în timp posibil să simţiţi faptul că nu aţi avut ochii protejaţi în faţa unui monitor.

Ne pare rau pentru lipsa imaginilor din acest articol, din pacate site-ul nostru a suferit un atac iar imaginile din anumite articole au fost sterse…

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close