Review

Review: Kingston HyperX Savage 240GB SSD

În zilele noastre deţinerea unui SSD nu mai este aşa mare scofală, acesta se găseşte în toate magazinele din România, se găsesc şi SSD-uri bune dar şi rateuri. Astăzi am să vă vorbesc despre Kingston HyperX Savage 240GB SSD, un Solid State Drive (SSD), bun pe care îl vom comenta mai jos.

Am avut la dispoziţie 2 săptămâni să testez acest SSD, l-am testat pe un sistem destul de bun aşa că diferenţele nu ar fii trebuit să fie foarte vizibile însă acestea au fost.

În primul rând pentru a avea cele mai bune rezultate, pentru prima oară trebuie să vă asiguraţi că veţi instala sistemul de operare corect pe un SSD, pe viitor am să fac şi un tutorial cu acest lucru, oricum ideea este că totul a mers foarte bine iar mai jos am să vă spun câteva lucruri despre SSD-ul celor de la Kingston.

Introducere:

Despre Kingston ştim că este o companie fondată în anul 1987, aceştia au reuşit să devină cunoscuţi datorită producerea de memorii electronice. Compania a continuat cu acest lucru şi a reuşit să devină la momentul actual una dintre cele mai importante din lume când vine vorba de producerea de memorii.

Gama acestora este foarte diversificata şi ne-au obişnuit cu producţii foarte interesante şi calitative precum SSD-urile HyperX sau SSDNow, memorii externe tip flash DataTraveler sau memorii RAM HyperX.
Specificaţii tehnice Kingston HyperX Savage 240GB SSD

SSD-ul Kingston HyperX Savage oferă o calitate foarte bună comparativ cu piaţa predominantă, am testat şi ssd-uri de la Samsung şi Intel, însă cel mai mult m-a uimit cel de la Kingston, bine-înţeles acest lucru poate şi din cauză că timpul de testare la acest SSD a fost şi mai lung, şi pe propriul meu PC.

La SSD-ul testat de noi avem e performanta foarte mare cu viteze incredibile 560 MB/s rata de transfer la citire şi 530 MB/s la scriere. Rezultatul acestora este un sistem foarte bun, cu o viteză de lucrare foarte mare, rezultatele unui sistem de operare bine configurat pe un astfel de SSD sunt foarte impresionante.

CARACTERISTICI GENERALE

Form Factor2.5″
Capacitate240 GB
InterfataSATA 3
Rata de transfer la citire (MB/s)560
Rata de transfer la scriere (MB/s):530
Rata de transfer SATA (MB/s)600
AlteleMTBF: 1 milion ore
Dimensiuni (W x D x H mm)100 x 69.9 x 7
Greutate (g)96
Tip MemorieMLC
Tip controllerPhison

Design şi informaţii

Design-ul lui HyperX Savage este conceput în general pentru Gameri, ştim foarte bine ca aceştia chiar sponsorizează şi echipe profesionale de gameri şi ii susţin pe aceştia.

HyperX Savage arată bine, are un design slim, cu un logo ce iese în evidenţă datorită noantelor de roşu şi argintiu. De la primă privire spre HyperX Savage îţi vei da seama că vorbeşti despre ceva cu o calitate superioară, o calitate premium. După cum v-am spus design-ul este slim, acesta având o grosime de doar 7mm, un lucru ce îl face de instalat uşor dar şi uşor de integrat într-o unitate optică slim.

În pachetul pe care îl comandaţi ar trebuii să primiţi SSD-ul, piesa cea mai importantă, alături de o plăcuţă de metal ce îi va sta suport în unitatea optică, câteva şuruburi de prindere, o licenţă licență Acronis TrueImag şi un stiker. Voi vă trebuii să comandaţi odată cu acest SSD un cablu cablu SATA III.

Nu mă pot numi un gamer „cu acte in regula” însă îmi place să îmi petrec timpul jucând CS:GO, FIFA şi multe alte titluri interesante şi noi. Am testat acest SSD şi la CS:GO dar şi la FIFA. La CS:GO se vede diferenţa în prima secundă. Jocurile au timpul de încărcare redus considerabil iar performanţa în acestea este crescută.

Preţul cu care vine acest SSD diferă de la magazin la magazin, eu vă recomand să îl achiziţionaţi de la itgalaxy.ro, acest magazin oferă un preţ bun şi o livrare în condiţii safe.

Concluzie

Nu pot de cât să spun că mă declar mulţumit de acest SSD, nu aş renunţa la el pentru un altul de la competitori.

Kingston HyperX Savage 240GB SSD, vine cu un preţ bun, ne oferă performante foarte mari, deci este un SSD de top ce cu siguranţă va satisface orice persoană.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close