Rezistenta Nokia 8: Telefonul a fost ars, indoit si zgariat! Vezi cum s-a descurcat

0
286
rezistenta nokia 8

Youtuber-ul JerryRigEverything a supus Nokia 8 la un test de rezistenta, rezultatele fiind uimitoare din toate punctele de vedere. Telefonul s-a descurcat foarte bine la toate „probele”, ducand traditia telefoanelor Nokia mai departe. Vom discuta putin mai jos despre ce si cum s-a intamplat.

Rezistenta Nokia 8: Telefonul a fost ars, indoit si zgariat! Vezi cum s-a descurcat

Telefoanele Nokia au fost mereu celebre pentru rezistenta lor la socuri, insa multi s-au intrebat daca si noile smartphone-uri cu Android se ridica la aceleasi asteptari. Ei bine, nu putem exagera comparand rezistenta unui Nokia simplu cu flagship-ul Nokia 8, diferenta de rezistenta fiind intr-adevar existenta. Insa, daca este sa ne referim in general la smartphone-uri, Nokia 8 s-a descurcat foarte bine la testul de rezistenta al Youtuber-ul JerryRigEverything.

In primul rand, acesta a testat partea anterioara a telefonului, incercand sa zgarie display-ul. Rezultatul a fost insa insesizabil, sticla protectoare facandu-si foarte bine treaba. Pe de cealalta parte, spatele, care este alcatuit din aluminiu se zgarie destul de usor la actiunea unei lame, insa camera principala nu are absolut nicio problema. Este acoperita si ea cu sticla, avand o rezistenta sporita.

La actiunea focului, ecranul de pe Nokia 8 intr-adevar se inegreste, insa revine imediat la normal datorita panoului LCD. Punctul forte al device-ului ramane rezistenta sporita la socuri fizice, dar si la indoituri, fapt datorat aluminiului din interior care isi face treaba foarte bine. In concluzie, se merita intr-adevar sa achizitionezi un Nokia 8, atat din punctul de vedere al rezistentei, cat si al specificatiilor.

Puteti vedea videoclipul putin mai jos:

Pretul este si el unul decent, dupa cum puteti vedea si AICI.

Nu uitati sa distribuiti articolul pentru a vedea cat mai multa lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here