Samsung Galaxy A5 (2018): Primele detalii si specificatii

0
280
Samsung Galaxy A5 2018

Samsung Galaxy A5 (2018) este telefonul care il va succeda in ceva timp pe A5 (2017), un telefon mid-range cu caracteristici premium. Desi suntem inca la cateva luni bune distanta de lansarea propriu zisa, pe internet au inceput deja sa circule detalii in legatura cu telefonul, incluzand aici si o lista de specificatii. Astfel, datorita unui benchmark care tocmai a aparut, ne putem face o idee despre cum se va prezenta noul Samsung Galaxy A5.

Samsung Galaxy A5 (2018): Primele detalii si specificatii

O listare benchmark sub numele de SM-A530F a aparut de curand pe Geekbench, astfel incat este clar ca Samsung Galaxy A5 (2018) este pe drum. Noul smartphone marca Samsung pare sa aiba la baza un procesor foarte interesant, un Exynos 7885 cu 8 nuclee, care ofera o putere relativ mai mica decat cea a procesorului pe 14nm de la varianta 2017.

Ne putem astepta totodata ca telefonul sa aiba 4 GB memorie RAM, 1 GB mai mult decat predecesorul sau. Un asa zis dezavantaj ar putea fi faptul ca Samsung Galaxy A5 (2018) nu va veni cu versiunea de Android Oreo, ci cu un Nougat 7.1.1. Daca stam sa ne gandim putin, nu este nimic surprinzator, avand in vedere faptul ca A5 2017 a fost lansat cu Marshmallow desi Nougat era disponibil.

null

Oricum ar fi, conform acelor informatii de pe Geekbench, device-ul va veni din motive necunoscute cu Android Nougat, insa, nu trebuie sa ne bazam neaparat pe aceste informatii. A5 2017 a fost un telefon bine venit pentru piata mid-range, improspatand cu adevarat design-ul si caracteristicile modelelor respective. Ne asteptam ca varianta 2018 sa faca acelasi lucru si sa aduca ceva din caracteristicile telefoanelor high-end, precum S8 sau S8+.

Cel mai bine ar fi sa imprumute display-ul Infinity si cheia fizica dedicata lui Bixby. Cu toate acestea, nimic nu este inca batut in cuie, asa ca vom reveni cu informatii proaspete atunci cand va fi cazul.