Samsung Galaxy A9 Star si Galaxy A9 Star Lite – specificatiile acestora

0
19

Samsung a lansat două noi smartphone-uri – Galaxy A9 Star și Galaxy A9 Star Lite – în China. Anterior, au existat câteva zvonuri cu privire la sosirea telefoanelor mobile, împreună cu prețul și specificațiile acestora. Compania a început pre-rezervări pentru ambele smartphone-uri, înainte de lansarea pe 7 iunie, care a fost tipărită anterior. Principalele caracteristici ale Galaxy A9 Star și Galaxy A9 Star Lite includ afișaje full-HD + Super AMOLED. Ambele telefoane vin împreună cu Asistentul Bixby.

Samsung Galaxy A9 Star are un display de 6,3 inch full-HD + (1080×2220 pixeli) cu o rezoluție de 18,5: 9. Dispune de 4 GB de memorie RAM. În ceea ce privește optica, smartphone-ul are o configurație duală cu un senzor primar de 24 de megapixeli și un senzor secundar de 16 megapixeli. Are o cameră de 24 de megapixeli în față. Galaxy A9 Star este echipat cu spațiu de stocare încorporat de 64 GB. Acesta este alimentat de o baterie de 3700mAh.

Samsung Galaxy A9 Star Lite, varianta de smartphone pare să difere de celălalt doar în ceea ce privește dimensiunea afișajului, camera foto și bateria. Telefonul are un afișaj de 6,2 inci full-HD + cu aceeași rezoluție, 4 GB de memorie RAM și 64 GB de stocare încorporată. Cu toate acestea, Galaxy A9 Star Lite vine cu o singura camera de 24 de megapixeli in spate, precum si fata. Acest smartphone este alimentat de o baterie mai mică de 3500mAh. Mai multe specificații detaliate pot fi așteptate la lansarea pe 7 iunie.