Samsung Galaxy Note 7 revine cu un alt pret si un alt nume

0
512
Samsung Galaxy Note 7

Probabil Samsung Galaxy Note 7 este cel mai cunosut telefon din gama Samsung, datorita experientelor negative pe care utilizatorii le-au experimentat cu acesta. A fost acea problema in care respectivele device-uri explodau in primul rand din pricina bateriei, insa, problema a fost rezolvata de ceva vreme, urmand acum relansarea smartphone-ului.

S-au auzit foarte multe zvonuri pe Internet despre noul nume al sau, prima varianta fiind Galaxy Note 7R. Mai apoi, s-au auzit cateva informatii despre Galaxy Note FE, unde F vine de la „Fandom”, iar E de la Edition. Ei bine, acesta din urma a fost cel mai aproape de adevar, singura diferenta fiind ca noul nume pentru Samsung Galaxy Note 7 are alta insemnatate. Mai exact, „F” va veni de la „Fan”, nu de la „Fandom”.

Asadar, Samsung Galaxy Note 7 devenit acum Galaxy Note FE va fi relansat in scurt timp, la un pret mai mic si cu probleme rezolvate. E o adevarata oportunitate de a pune mana pe un device performant la un pret mai redus, avand in vedere ca nu mai sunt probleme de care sa-ti faci griji. Dar, de unde vine aceasta informatie in legatura cu numele? Ei bine, totul a pornit de la un afis din China, in care respectivul smartphone apare sub acest nume. Puteti vedea imaginea mai jos.
null

Deci, dupa cum am spus mai sus, este o oportunitate buna de a pune mana pe un telefon performant la un pret redus. Singura diferenta intre Note FE si Note 7, este bineinteles, bateria. Cea originala a fost modificata cu una mai mica, pentru a fi evitate incidentele din trecut. Prin urmare, stati fara griji, deoarece Samsung s-a asigurat bine ca noile lor telefoane nu vor mai exploda.

In ceea ce priveste data de lansare, acesta va fi lansat pe data de 7 iulie al acestui an si va avea gravata pe spate litera „R”, de la Refurbished.