Samsung Galaxy Note 7

Probabil Samsung Galaxy Note 7 este cel mai cunosut telefon din gama Samsung, datorita experientelor negative pe care utilizatorii le-au experimentat cu acesta. A fost acea problema in care respectivele device-uri explodau in primul rand din pricina bateriei, insa, problema a fost rezolvata de ceva vreme, urmand acum relansarea smartphone-ului.

S-au auzit foarte multe zvonuri pe Internet despre noul nume al sau, prima varianta fiind Galaxy Note 7R. Mai apoi, s-au auzit cateva informatii despre Galaxy Note FE, unde F vine de la „Fandom”, iar E de la Edition. Ei bine, acesta din urma a fost cel mai aproape de adevar, singura diferenta fiind ca noul nume pentru Samsung Galaxy Note 7 are alta insemnatate. Mai exact, „F” va veni de la „Fan”, nu de la „Fandom”.

Asadar, Samsung Galaxy Note 7 devenit acum Galaxy Note FE va fi relansat in scurt timp, la un pret mai mic si cu probleme rezolvate. E o adevarata oportunitate de a pune mana pe un device performant la un pret mai redus, avand in vedere ca nu mai sunt probleme de care sa-ti faci griji. Dar, de unde vine aceasta informatie in legatura cu numele? Ei bine, totul a pornit de la un afis din China, in care respectivul smartphone apare sub acest nume. Puteti vedea imaginea mai jos.
null

Deci, dupa cum am spus mai sus, este o oportunitate buna de a pune mana pe un telefon performant la un pret redus. Singura diferenta intre Note FE si Note 7, este bineinteles, bateria. Cea originala a fost modificata cu una mai mica, pentru a fi evitate incidentele din trecut. Prin urmare, stati fara griji, deoarece Samsung s-a asigurat bine ca noile lor telefoane nu vor mai exploda.

In ceea ce priveste data de lansare, acesta va fi lansat pe data de 7 iulie al acestui an si va avea gravata pe spate litera „R”, de la Refurbished.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.