Samsung Galaxy Note 7 vor veni cu un pret mai mic.

0
1025
Samsung Galaxy Note 7

Cu totii ati auzit despre pata neagra a celor de la Samsung in ceea ce priveste Samsung Galaxy Note 7. Totodata, ati auzit si despre faptul ca acestea trebuie sa revina in curand, dar ce trebuie sa stiti este ca acestea vor avea un pret semnficativ mai mic.

In prezent, compania coreeana are in prim plan cele doua smartphone-uri de top, Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8+, care se anunta a fi un succes din toate punctele de vedere. Pentru a se pastra in centrul atentiei pe tot parcursul anului, Samsung Galaxy Note 7 va fi relansat si ii va mentine pe coreeni in ochii lumii intr-un mod pozitiv. Dupa cum se zvoneste in presa din Coreea, smartphone-ul va fi relansat pana la sfarsitul lunii iunie.

In ceea ce priveste preturile, initial Note 7 a fost lansat pe piata cu un pret de 875 de dolari. Anul acesta, vom beneficia de o frumoasa reducere de circa 250 de dolari, pretul pentru Note 7R (reconditionat) ajungand pana la 625 de dolari. Suma nu este una foarte mare, dar este totusi de luat in considerare, avand in vedere faptul ca telefonul a fost rezolvat de probleme si este gata sa surprinda din nou, speram insa ca intr-un mod pozitiv.

Probleme cu Samsung Galaxy Note 7 au fost rezolvate prin schimbarea bateriilor, cele originale, de 3500 mAh fiind prea mari pentru telefon si provocand explozii. Acum, Samsung a inlocuit bateriile acestea cu unele de 3000 sau in cel mai bun de caz de 3200 mAh. Ramane insa de vazut ce impact vor avea telefoanele cu publicul si ce vanzari va reusi compania sa inregistreze, astfel incat sa-si mai recupereze o parte din suma uriasa pe care a pierdut-o. Totodata, aparitia Galaxy S8 ar putea dezavantaja vanzarea de Note 7, insa nu putem spune precis avand in vedere diferentele uriase.

In opinia mea, eu as cumpara increzator varianta reconditionata a telefonului „problema”, mai ales ca este la un pret redus si in ceea ce priveste fostele „bug-uri”, Samsung nu si-ar mai permite sa gafeze din nou.